Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » iRobot Roomba i3 robotstøvsuger – Test & anmeldelse overblik

iRobot Roomba i3 robotstøvsuger – Test & anmeldelse overblik

iRobot Roomba i3 robotstøvsuger

Denne iRobot Roomba i3 robotstøvsuger får i de fleste test en god anmeldelse med på vejen, da den er en rigtig god maskine til en god billig pris. Du får en solid model, som hjælper de fleste hjem – også dem med kæledyr.


iRobot Roomba i3 robotstøvsuger overblik 2023

Du kan med denne model tilkoble dig wifi og derfor også mapping systemet, som gør at den lærer dit hjem at kende, så den rengører bedst muligt. Dertil rengører den super godt med dens Direct Detect teknologi, som gør, at den søger og finder der hvor der er beskidt, og er grundig her.

Desuden er denne iRobot Roomba i3 robotstøvsuger god til hjem med kæledyr, da den er eminent til at opfange dyrehår, som kan være genstridige. Hvilket netop er noget test og anmeldelse i 2022 og 2023 påpeger. Du slipper derfor for små hår i dit hjem, som kan være svære at komme af med.


iRobot Roomba i3 – Vores anbefaling af bedste robotstøvsuger

iRobot roomba i3 robotstøvsuger
4,3 på med +40 anmeldelser
60 dages fuld returret

Denne robotstøvsuger er bedst for:

God til et hjem med husdyr
Tilpasser sig dit hjem og behov
Ekstra sugestyrke (x10)

Specifikationer 

Støjsvag: 60 DB
Brugstid: 75 min.
iRobot Home app 
Opladningstid: 3 timer

En støvsuger med karakter – og til god pris

Med denne iRobot Roomba i3 robotstøvsuger fra dette brand er du sikret en rigtig fin maskine, som ofte står til en billig pris på omkring de 2.000 kr. Hvilket er billigt for en god støvsuger med robot. Den har rigtig fine funktioner, men er selvfølgelig ikke den bedste af deres modeller.

Hvis du skal have en super advanceret model, skal du vælge iRobot og deres i9 eller i7 model og ikke nødvendigvis denne iRobot Roomba i3 robotstøvsuger, som er en af deres lidt tidligere modeller. Så efter du har brugt din airfryer eller røremaskine, og du har spildt lidt på gulvet, kan du så bruge din robotstøvsuger.

Denne i3 har Dual Multi Surface gummibørster og kompatibel med stemmeassistenter som Google Assistent, Amazon Alexa osv. Alt dette kan styres fra deres app, som derfor giver dig fleksibilitet. Du får også wifi tilkobling til denne model, så du kan holde din app opdateret med dit hjem, og kontrol over din maskine.


Test iRobot Roomba i3 robotstøvsuger – fremhæver Home base ladestation

Denne fine model har en ekstern ladestation og støvbeholder. Bor du desuden i et hjem med trapper, så er denne model også et hit, både i følge iRobot selv, men også test tilhørende anmeldelse. 

Det skyldes dens trappesensorer, som gør den opmærksom på at diregere udenom disse. Det gælder mange af modellerne fra dette brand, men der er flere gamle modeller fra nogle brands, som faktisk ikke har disse funktioner.


Overblik over produkter inden dit køb

Er der andre produkter i hjemmet, som du kunne være interesseret i at se nærmere på, så har vi på mydinners samlet flere overblik og uddybdninger af produkter inden dine køb. Det gælder alt fra overordnede kategorier som en lille stegepande og til produkt specifikke ting som Sage Smart Pro Grill

Få glæde af din iRobot Roomba i3 robotstøvsuger allerede snart, og bestil den online i mellemtiden.


Næste anbefaling i Roomba serien?

Den næste anbefalede model i rækken hos dette brand og i denne Roomba serie er iRobot Roomba i7, som er en ægte testvinder rigtig mange steder. Hvis du ønsker en model, som er lige en kende mere advanceret og har flere funktioner, så er denne i7 den næste i rækken.

Den næste i7 har lidt flere opdateringer ift. intelligens. Den lærer hurtigere dit hjem at kende, så den mest effektivt kan rengøre hjemmet uden at spilde tiden mere end højst nødvendigt. Denne i7 er desuden god til selv at genoplade og genoptage sin rengøring, efter fuld opladning.

Det gør netop, at du undgår at den sidder fast, idet den løber tør, under sofaer, stole, borde eller andre møbler i dit hjem. Denne i7 model er en smule mere opdateret og derfor også et par hundrede kroner dyrer end iRobot Roomba i3 robotstøvsuger.


Hvilke reservedele og tilbehør er gode til modellen

Har du allerede i forvejen en robotstøvsuger fra iRobot Roomba serien, så kan du også opgradere dine ting og reservedele til denne. Du kan selvfølgelig købe de fleste ting indenfor de normale reservedele, såsom ekstra hjul (for- og baghjul), ekstra sidebørster, gummibørster og nye “clean base” ladestationer til dem.

Men mangler du ikke reservedele, men tværtimod lidt tilbehør, som gør oplevelsen med din iRobot Roomba i3 robotstøvsuger eller anden model endnu bedre, så er dette også muligt. Du kan blandt andet tilkøbe flere sensorer / virtuelle vægge til at afskærme dine rengøringsområder.

Disse ekstra sensorer gør, at du kan indramme dine områder endnu mere specifikt, så den undgår at rengøre områder, der er unødvendige. Det kan også være hvis du har flere rum, som skal opdeles, og du ikke ønsker at flytte rundt på dine sensorer konstant.

Sådan udvælger og anmelder vi produkterne

I nærværende artikel er alle produkter udvalgt og anmeldt på baggrund af grundig research ud fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter. De udvalgte produkter kan variere i pris alt efter, hvilken partner det udbydes hos. Derfor samles alle produkter typisk i en pristabel, hvoraf det fremgår, hvor du kan finde produktet til den bedste pris. Trods partneraftale med en række forskellige forhandlere, er vores anbefalinger altid funderet i en samlet vurdering af produktet. 

Produkter vurderes og sammenlignes på baggrund af:

Produktafprøvninger foretaget af upartiske eller officielle aktører
Anmeldelser og udtalelser fra kunder
Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
Garanti-aftale samt den generelle service og omdømme hos udbyderen
Dybdegående indsigt i hvad forbrugeren på denne side foretrækker

De ovennævnte kriterier sættes i forbindelse med produkternes pris og generelle kvalitet. På baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, der nedskrives som anbefalinger. Det skal pointeres, at vi i artiklen ikke rangerer produkterne fra bedst til værst. Det er derimod en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov.


Scroll to Top