Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » iRobot Roomba Combo robotstøvsuger – 1138 og flere modeller

iRobot Roomba Combo robotstøvsuger – 1138 og flere modeller

irobot roomba combo

Er du nysgerrig på iRobot Roomba Combo modellen, så forstår vi dig godt. Det er en smart og intelligent robotstøvsuger, som har indbygget moppefunktion og der findes forskelliger modeller i denne serie, som vi giver dig et indblik i.

I denne Combo serie finder du j7, j7+ og 1138 + flere modeller, som befinder sig i hver deres prisklasse. Du kan i de forskellige modeller finde forskellige egenskaber, men selvfølgelig også nogle gennemgående egenskaber såsom opkoblingen til app og stemmestyring.

Bedst i test iRobot Roomba Combo robotstøvsugere


Roomba Combo j7 – Vores anbefaling

irobot roomba combo j7

iRobot

60 fuld dages returret

4,3 på med +40 anmeldelser

Roomba Combo j7+

iRobot

60 fuld dages returret

4,3 på med +40 anmeldelser

Roomba Combo 1138

iRobot

60 fuld dages returret

4,3 på med +40 anmeldelser

Hvorfor købe en robotstøvsuger fra denne serie?

iRobot har flere forskellige produkter, og hvorunder denne model og serie er deres kombinations maskine. Deres grundmodel, er blevet en robotstøvsuger, hvor denne har moppefunktion, og kan tørrer efter sig. Derudover finder du hos dem også en gulvvasker, deres Braava Jet M6, som kan synkroniseres med flere af de andre modeller.

Denne iRobot Roomba Combo serie er designet således at den kan løfte sig væk fra gulvtæppet. Det gælder alle deres modeller. Den kan desuden kodes til at undgå forskellige elementer på sin vej, så den støvsuger mere effektivt end andre. Den registrerer og undgår på denne måde forhindringer i hjemmet.

En serie med forskellige prisklasser

Noget unikt ved denne combo serie er, at der indenfor samme serie er modeller i meget forskellige prisklasser. Prisen på modellerne varierer hel fra 2299 til 7499 kr, når de ikke er på tilbud. Der er derfor en model til stort set de fleste set fra et økonomisk perspektiv.

Men med en divergerende pris kommer der også forskellige funktioner. Den dyreste model har flere funktioner og kan klare flere ting end den billigste, hvilket giver god mening. Det er ikke alle, der har behov for et hav af forskellige funktioner, så du kan læse med her, hvor vi gennemgår de forskellige modeller i iRobot Rooomba combo serien og finde ud af hvilken model der bedst svarer sig til dine behov.

1138 + flere modeller

iRobot Roomba Combo 1138 er den billigste model i denne serie, men den er bestemt ikke mindre værd af den grund. Det er nemlig er populær model med god grund. Det er en robotstøvsuger og gulvmoppe i én, der sikrer rene gulve hver dag.

Den rengør i lige linjer henover gulvet med en v-formet børste og en kraftfuld sugestyrke. Den har tre forskellige rengøringspræferencer for gulvmopningen og har derudover personligt tilpassede forslag til rengøringen. Derudover har den stemmestyring og er kompatibel med app.

iRobot Roomba Combo j7 er ligesom førnævnte model også en to i én med gulvmoppe. Det unikke ved denne model er, at det er en af de eneste robotstøvsugere, der kan løfte sig helt væk fra gulvtæppet. Med denne funktion undgår du våde gulvtæpper, som du ellers får af andre selvkørende gulvmopper.

Modellen er også udstyret til at undgå forhindringer og farer i hjemmet. Den intelligente iRobot OS kan registrere og undgå ting som tøj, legetøj, husdyr og meget mere.

iRobot Roomba Combo j7+ er den tredje og dyreste model i serien og er en opgradering af den førnævnte model af samme navn. Den har præcis samme funktioner, men blot lidt ekstra. Den helt store bonus ved denne model er, at støvbeholderen tømmes automatisk i en forseglet pose. Du skal derfor ikke løfte en finger, hvis du vælger denne model.

iRobot Roomba Combo tilbehør

Når du har en støvsuger, om det er robotversion eller ej, er der selvfølgelig også nogle forskellige ekstra ting, tilbehør eller reservedele som kan være relevante at kende til. Derfor kan vi hjælpe dig lidt på vej hvad angår de ting der er relevante at kende.

Det kan først og fremmest være relevant at huske at skifte mopperne/kludene som sidder på maskinen. Det gør at den rengør det bedre og med flottere resultater. Du kan med fordel købe nogle friske klude en gang årligt, når de er nedslidte eller forvaskede. De har med tiden ikke samme effektivitet. Se nærmere på iRobot Roomba Combo og deres tilbehør.

Du kan også læse endnu mere iRobot reservedele og ekstra udstyr i vores guide og artikel om netop det. Eller mere om tilbehør til Roomba generelt. Bliv klogere på din maskine, og spar en masse tid ved at optimere og holde den ved lige.

Hvilke modeller har dette brand ellers?

Når du kigger mod iRobot Roomba Combo eller ej, så kan dette brand i al almindelighed forsyne dig med gode produkter. De har udformet nogle smarte teknologier, og har været et af de førende brands indenfor deres branche i mange år. De bliver ved med at udvikle sig, og der kommer konstant nye modeller i deres produkt katalog.

Hos dem finder du pt. disse serier: Roomba, Roomba Combo, Bundles og Braava gulvvasker. De har alle gode funktioner, og er alle udstyret med smart og intelligent teknologi, som gør din rengøring mere effektiv og hurtig. Netop så du ikke skal løfte en finger derhjemme.

Deres mest populære model må uden tvivl være i7 og i7 plus modellen, som scorer topkarakter på stort set samtlige parametre.


Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top