Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » iRobot Roomba 694 robotstøvsuger – Simpel og billig

iRobot Roomba 694 robotstøvsuger – Simpel og billig

iRobot Roomba 694 robotstøvsuger

Elsker du den simple maskine til rengøring, så er denne iRobot Roomba 694 robotstøvsuger det helt perfekt valg til dig. Denne robot har, ligesom sine andre lignende modeller wifi opkobling, så du kan bruge den online og styre den eksternt.

Vi hjælper dig på vej til et overblik over denne model, når vi samler lidt produktbeskrivelser dig samt, hvad test og anmeldelser siger om netop denne maskine.


En lidt ældre model, men stadig rigtig god!

Da det er en af deres lidt “ældre” modeller, har den ikke præcis lige så mange opdateret funktioner og egenskaber som nogle af deres andre modeller, såsom i7 Roomba eller i9 modellerne. MEN derfor er modellen også billigere end de andre.

Hvis du derfor blot ønsker dig simple funktioner, og ikke behøver det nyeste nye, så er denne iRobot Roomba 694 robotstøvsuger et super godt valg.

Dimensioner og vægt

  • Højde: 9 cm           
  • Bredde: 34.0 centimeter             
  • Vægt: 3.0 kilo

Batteri

  • Opladningstid: 180 minutter      
  • Batteritype: Li-ion 
  • Batterikapacitet: 2100 mAh        

Kraftfuld 3-trins rengøring og meget mere

Det som fremhæves i test ved denne model er dens 3-trins rengøringssystem, som er kraftfuldt og effektivt. Det er selvfølgelig også dens app funktion og mulighed for forbindelse til smartphone, som ligeledes fremhæves i iRobot Roomba 694 robotstøvsuger test og anmeldelse.

Generelt er disse Roomba støvsugere virkelig vellidt blandt test og kunder. De er populære, og velkendte. Grunden til at den får god feedback trods sine super smarte, og effektive brødre i samme kategori er dens billige pris.

Du får nemlig meget for pengene, da denne model koster under 2.000 kr., hvilket ofte ligger på omkring 1.500 kr. uden tilbud. Finder du den på tilbud er der selvfølgelig endnu mere at spare på denne super maskine.

iRobot Roomba 694 robotstøvsuger vs. Roborock S5

Det kan være relativt, hvad der er godt og skidt ved modeller. Derfor kan det være fint med en lille sammenligning. I 694 modellen får du stort set for halvpris samme funktioner som deres Roborock S5. Dog har Roborock følgende ting, som udgør prisforskellen.

  • Fjernbetjening
  • 60 db og ikke 69 db (som Roomba 694 har)
  • Er 1 cm. højere end Roomba
  • Lader på dobbelt så lang tid (360 min. vs. 180 min.)
694 robotstøvsuger vs Roborock S5

Hvem er Mydinners?

Vi samlet et hav af overblik over test, anmeldelse, kundefeedback, produktbeskrivelser, så du kan blive klogere på dine produkter, inden du køber dem. Det er alt fra beskrivelser og vurderinger af den bedste airfryer, stegepande til induktion, røremaskine og mange andre produkter. 

Vi hjælper desuden med en stor del anmeldelser af restauranter og oplevelser i hele landet, så du ikke blot bliver klogere på iRobot Roomba 694 robotstøvsuger, men hvad du kan lave og hvor du kan spise, mens den gør rent. Derudover finder du også gode opskrifter og anbefalinger på mad herinde.Scroll to Top