Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Husholdning » iRobot Braava – Køb smart Jet M6 gulvvask model billigt

iRobot Braava – Køb smart Jet M6 gulvvask model billigt

braava-jet-m6

Med den smarte iRobot Braava Jet M6 robotstøvsuger får du en robotstøvsuger eller gulvvask model til en rigtig god pris, hvoraf denne model har en del gode funktioner og egenskaber. Læs mere om dens stemmestyring, præcisionsjetspray, navigationssystem og meget mere.Bedst fordiSpecifikationer
Fungerer med stemmestyringStøjsvag
Dækker stort arealBrugstid: 90 min.
PræcisionsjetsprayiRobot Home app 
Kommer godt ud i hjørnerneOpladningstid: 2 timer

Bliv klogere på model fra iRobot

Først og fremmest er iRobot et brand med rigtig mange gode produkter, og dette gælder både indenfor robotstøvsugere men også gulvvaskere. Det enormt smarte ved iRobot er desuden at deres støvsugere og gulvvask modeller kan tale og arbejde sammen.

iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker hjælper dig med at gøre rengøringen derhjemme endnu mere effektiv, og hvor du kan bruge din tid på andre ting, du finder relevante. Denne model er udviklet i et elegant og simpelt design, og med sin kvadratiske form er den nem at genkende.

Det smarte ved Braava Jet M6, en iRobot gulvvask model, er at den nemt kan aflæse rummet, og dermed rengøre smartere og mere effektivt. Det eneste du skal sørge for, er at tilføje vand i dens beholder, rengøringsmiddel og starte maskinen på “CLEAN” knappen eller i din App.


Kombiner rengøring med Braava Jet M6 med Roomba

Det, som iRobot gør rigtig godt, er at lade deres modeller tale sammen. Med sin Imprint Link teknologi kan denne robotgulvvasker nemlig arbejde sammen med Roomba modeller som iRobot Roomba S9, som kan foretage en støvsugning inden gulvvasken.

Hvis du derfor har begge modeller, kan du starte rengøringen med din Roomba S9, hvorefter din Braava Jet M6 iRobot gulvvask maskine starter næste step i rengøringen, alt uden du behøver at foretage dig noget. Smart og tidseffektivt.

Med den smarte Imprint Link Teknologi, kan iRobot Braava Jet M6 og iRobot Roomba S9+ nu kommunikere og arbejde sammen. I din iRobot HOME-app kan du koble dine enheder sammen, så din gulvvask starter så snart, at støvsugningen er overstået. Nemmere bliver det ikke. 

Du kan ligeledes, både med din robotstøvsuger og gulvvasker, indstille den til at rengøre zoner i dit hjem. Det bruges ofte i forbindelse med eventuelle områder, som ikke må berøres eller elementer i dit hjem, som den ikke må køre ind i. Du kan på selve App’en opsætte virtuelle vægge, som afskærmer og afgrænser områder.

Brugervenlighed og gode anmeldelser

Kundefeedback og anmeldelser fra forskellige produktundersøgelser påpeger ved denne iRobot gulvvask version, Braava Jet M6, at brugervenligheden er i top. Den er både effektiv og super nem at betjene ved hjælp af applikationen på din mobil.

Den er udstyret med en præcisionsjetspray, som ved mere genstridige pletter og skidt, kan opløse med ekstra jetspray, som hjælper med yderligere rengøring. Denne spray opløser skidtet mere effektivt, så det kan fjernes med moppefunktionen. Det gode ved dens firkantede og kvadratiske design er at den kommer ind i hjørner i boligen og får alt skidt med.

Desuden påpeges i flere test og anmeldelser også “value for money”, da denne model ofte står til en pris mellem 3.000-5.000 kr. uden tilbud, hvilket er en rigtig fin pris for disse funktioner og egenskaber, som denne iRobot gulvvask giver dig.

Prøv desuden kræfter med dens stemmestyring, som gør det muligt for dig at igangsætte ved hjælp af vokal. Denne stemmestyring er tilgængelig på både Engelsk, Dansk, Svensk og Norsk.
Læs endnu mere om robotstøvsuger, og hvilken model der er bedst til dig i 2023 med vores store robotstøvuger bedst-i-test guide. Læs også om iRobot Roomba Combo her.iRobot Braava Jet M6 – Din nye smarte rengøringshjælper

Din nye rengøringshjælper til hjemmet, iRobot Braava Jet M6, gør altså det hårde arbejde for dig, så du næsten ikke behøver at løfte en finger. Robotgulvmoppen giver dig mulighed for at vaske gulvet, selv når du ikke er hjemme. 

Den er designet til at kunne rengøre flere rum og store overflader, samt navigere uden om møbler, tæpper og andre forhindringer. Gulvmoppen holder til i sin Home Base-ladestation, og vender selv hjem, når den er færdig med at vaske gulvet, eller har brug for opladning. Med iRobot HOME-appen kan du planlægge præcist, hvor og hvornår din iRobot Braava Jet M6 skal køre. 


Det har aldrig været nemmere at vaske gulv 

Gulvmoppen er udstyret med en præcisionsjetspray, der opløser snavs og klistrede områder. Præcisionsjetsprayen vasker gulvet uden at ramme tæpper, møbler eller vægge. Med sit firkantede design, er iRobot Braava Jet M6 bygget med et Maximized Edge-design, der sikrer, at den kommer helt ud i alle hjørner og får alle kanter med. 

Du behøver ikke at være bekymret for, om din Braava Jet M6 kører ind i møbler eller ikke kan finde rundt i dit hjem. Den er nemlig udstyret med Imprint Smart Mapping, hvilket betyder, at robotgulvmoppen kortlægger dit hjem og nemt kan navigere rundt, uden komplikationer og forhindringer. 


Dit smarte hjem

Din iRobot Braava Jet M6 kan, som nævnt, nemt styres fra din smartphone eller med stemmestyring. Med iRobot HOME-appen kan du tilpasse, hvor i dit hjem, og hvornår, din robotgulvmoppe skal køre. Her kan du også oprette virtuelle vægge, hvis der er områder i dit hjem, hvor robotten ikke skal køre hen. 

Robotgulvmoppen er kompatibel med Google Assistant og Alexa og kan derfor sættes i gang ved stemmestyring. Det eneste du skal gøre, er at sætte en rengøringsklud på maskinen og fylde den med vand, og så er den klar til at køre. Sæt den i gang med appen, stemmestyring, eller planlæg et tidspunkt for start, så klarer robotten resten. Hvis den undervejs løber tør for strøm, så kører den selv hjem, lader op og fortsætter rengøringen, når den er ladt op igen. 

irobot braava

iRobot Braava Jet M6 Basispakken

Når du køber din iRobot Braava Jet M6, er alt, du skal bruge til din gulvvask, inkluderet. Basispakken indeholder: 1 x iRobot Braava Jet M6 robotgulvmoppe, 1 x Home Base-ladestation, 2 x rengøringsklude til gulvvask, 1 x rengøringsklud til fejning, 1 x vaskbar rengøringsklud til gulvvask og 1 x vaskbar rengøringsklud til fejning. 

Derudover kan du altid købe nye klude, ekstra batterier og rengøringsmiddel til din robotgulvmoppe, så du ikke løber tør midt i en gulvvask. 


Gulvvask, hvor og når du vil have det

Med iRobot Braava Jet M6 er rengøringen blevet meget nemmere. Nu kan du overlade både støvsugninen og gulvvasken til iRobot og læne dig tilbage og slappe af imens. Robotgulvmoppen er den perfekte hjælper i hjemmet, og du kan opsætte den, så den gør rent præcis når det passer dig.

Kilder og tests:

Om forfatteren

Scroll to Top