Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » INZYM Protein isolat vanilje proteinpulver

INZYM Protein isolat vanilje proteinpulver

isolat proteinpulver

Dette proteinpulver fra INZYM er meget populært for sit høje indhold af protein. Isolat indeholder nemlig 93-95 pct. whey protein, som også er kendt som valleprotein. Det er altså den type af whey proteinpulver, som har det højeste indhold af protein. ​

Det er derfor, et godt produkt til dig som træner meget, og som derfor har brug for en ekstra mængde protein end den man kan få gennem kosten. Proteinpulveret kan nemlig give dig en effektiv restitution og opbygning af den ønskede muskelmasse.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Fordele ved INZYM Proteinpulver

Proteinet isolat har desuden et lavt indhold af laktose og fedt, hvilket gør at det optages hurtigere i kroppen end de andre typer af whey proteinpulver. 

Den er derfor også god til dig, hvis du kun kan tåle laktose i små mængder. Hvis du i perioder træner mindre, er proteinpulveret også godt til at sørge for at du bevarer din muskelmasse. 

Det fås i tre forskellige smage nemlig, chokolade, jordbær og selvfølgelig vanilje. 

Du anvender proteinpulveret optimalt ved at tilsætte 30 g i cirka 300 ml koldt mælk eller vand, det anbefales at bruge skummetmælk, da man her får den bedste tekstur til sin shake. 

Du ryster derefter indholdet godt og lader det trække i 1-2 minutter inden den drikkes. Den optimale indtagelse er indenfor den første time efter ens træning. På den måde får man den rette effekt og effektive muskelopbygning. Selvølgelig som del i en varieret diæt og sund livsstil. Den kan med fordel drikkes som et sundt og næringsrigt mellemmåltid. 

Læs hele vores guide til vanilje proteinpulver her.


[ratemypost]

Scroll til toppen