Ret dine tænder med en usynlig bøjle 

 Ønsker du at få rettet dine tænder uden, at skal have den klassiske bøjle på, så kan Invisalign være din vej til et flot smil. Invisalign er verdens første gennemsigtige “bøjle” til tandretning. Det er især over de sidste 10 år, hvor invisalign er blevet meget populære for personer i alle aldre. 

Invisalign tilbydes blandt andet hos tandreguleringkbh.dk hvor du har mulighed for, at få denne bestemte bøjle. Måden den fungerer på er, at den regulerer tænderne på en meget diskret måde og den er skræddersyet til dine tænder. 

En meget populær feature ved Invisalign er, at du kan tage den af og på når du har lyst til det samt at den er usynlig. Bøjlen bliver udskiftet hver 7-9 dag. Hver bøjlen du får på, vil langsomt regulerer tænderne uden, at du behøver skænke det en tanke. 

Du kan med brugen Invisalign få det samme resultat, som ved den traditionelle bøjle. Invisalign fjerner bare udseendet på, som den traditionelle bøjle har. Med Invisalign undergår ud også restriktioner på diverse fødevarer. 

Hvem har gavn af Invisalign?

Invisalign kan både benyttes af personer, som der har brug for både større og mindre tandreguleringer. Invisalign kan benyttes af mennesker i alle aldre og kan både benyttes af folk, som har meget skæve tænder, men også af personer med mindre behov. 

Disse er de ting, som Invisalign ofte bliver brugt til:

  • Skæve tænder

  • Overbid

  • Skævt bid

  • Underbid 

  • Åbent bid 

  • Når øvre og nedre kæbe er skæve 

  • Hvis du tidligere har fået tandregulering og skal have rettet tænderne igen

Hvor effektivt er Invisalign? 

Invisalign er en meget nem og effektiv måde, at få det smil du altid har drømt om uden, at skulle gå med den gammeldags løsning om togskinner, som vi alle er bange for. 

Invisalign har en utrolig struktureret og effektiv process uden noget bøvl. Det afhænger meget af, hvor meget dine tænder trænger til retning, men du vil ofte få udleveret et sæt imellem 10-50 bøjler,  som du hver 7-9 dag vil udskifte – altså er antallet af bøjler også tilpasset, hvor meget dine tænder har brug for retning. 

Hele processen er skræddersyet til netop dine tænder og du vil nemt og effektivt blive taget igennem hele processen. 

Prisen på Invisalign

Ofte er prisen på en Invislign behandling ikke meget anderledes end hos en normal tandlæge. Behandlingen starter med en gratis forundersøgelse, hvor der bliver taget billeder og givet faglig ekspertise.  Ofte vil der også blive vurderet din personlige proces, hvor der blive fundet frem til det smil du ønsker. 

  • Disse ting bliver selvfølgelig ikke betalt for. 

Ved forundersøgelsen bliver der fremlagt en handlingsplan, hvor du som patient får kendskab til hele behandlingsproces. Efter undersøgelse vil du blive informeret om hvad invisalign for dig vil komme til at koste. Hos tandregulering.dk vil du også få muligheden for information om finansieringsmuligheder. 

Når du som patient har sagt okay til prisen og behandlingen vil fremstillingsprocessen blive sat igang.