Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Indisk restaurant i København – den ultimative guide

Indisk restaurant i København – den ultimative guide

indisk restaurant København

Der findes altid en god undskyldning for at tage ud og nyde god mad på en Indisk restaurant København. Om det er for at fejre en særlig anledning, til at catche op med vennerne eller fordi kæresten skal luftes, så går du aldrig galt i byen med et godt måltid ude. 

4,9 på Trustpilot med +1600 anmeldelser

I den danske hovedstad finder du et madmekka uden lige. Vi danskere er dog særligt glade for eksotiske smage og varme krydderier, og derfor tager vi dig en tur med til Syden, når vi dykker ned i nogle af de bedste indiske restauranter i København. 

Spar 33% på indisk restaurant i København

prøv denne indiske restaurant i København

Early Bird

Spar 33%

4,9 på Trustpilot med +1600 anmeldelser

Hos mydinners har vi lavet en lang række af forskellige guides og anmeldelser af både spisesteder, restauranter, deals og adskillige produkter, som du med fordel kan læse om. Læs for eksempel om gode deals i København eller om den bedste airfryer.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

India Royale – indisk restaurant København​

Du kender den måske allerede. Om du er fra København, Roskilde, Lyngby eller Esbjerg har du helt sikkert bestilt indisk fra denne darlig før. Skulle du ikke have stødt på den før, så er du in for a treat.

Selv er vi meget glade for India Royale. Her har du et spiseted, hvis menu byder på alle de klassiske og højtelsket retter fra det eksotiske køkken.


The South Indian Restaurant​

Kan du ikke få nok af varmen fra de spicy krydderier? Tag en tur med til den sydligste del af Indien, når vi besøger The South Indian Restaurant. Med sine autentiske, smagsfulde retter byder denne Indiske restaurant i København på en mæt og glad mave i hygge omgivelser. 

Bor du ikke i København? Så har vi her at gøre med en indisk restaurant som også er at finde i Aalborg og Århus.

Kashmir Indisk Restaurant​

Om det er grundet sin fløjlsbløde butterchicken eller sit luftige Naan at denne indiske restaurant i København har fået navnet Kashmir vides ikke. Dog ved vi her hos MyDinners at Kashmir med sine 30års erfarring helt klart er en af Københavns bedste indisk restauranter.

Her bydes der på autentiske retter med varme kydderier, ikke kun blandt hyggelige omgivelser hos Kashmir, men også som catering, hvor du kan nyde de lækre smage i dine egne hjemlige omgivelser.

Al-Diwan​

Er du vild med, når modernitet går hånd i hånd med æstetik og autencitet? Det er i hvertfald hvad du kan forvente af Al-Diwan. Her har vi at gøre med en indisk restaurant i København, som byder på alle de klassiske indiske retter, men med et helt særligt twist af modernitet og den nordiske sans for æstetik. 

På menukortet finder du flere forskellige menuer, hvor Al-Diwan byder på lidt af det hele – perfekt til dig, som ikke kan nøjes med at smage en enkelt ret eller to.

Bindia indisk restaurant København

Her får du en indisk restaurant i København, som har forbundet norden med det eksotiske køkken, og nu byder sine gæster på lækre, særlige specialiteter. Er du vild med både skaldyr og tandori, behøver du hos Bindia ikke at vælge mellem de to. Her byder menuen nemlig på Tandori Hummer. Mums!

Hvis du er ude efter en smagsoplevelse udover den sædvanlige, når vi snakker indiske restauranter i København, så vil du ikke blive skuffet over Bindia. 

Læs også dette på Mydinners

Det var altså vores guide til de bedste indiske restauranter i København. Hos MyDinners er vi eksperter i at finde de bedste spisesteder, så du nemt kan vælge mellem de mange muligheder, som vores smukke hovedstad byder på. 

Var du i stedet på udkig efter den bedste vietnamesiske restaurant i København eller måske den bedste spanske tapas i Odense? Læs vores guides og find frem til de bedste spiseoplevelse.

>> Skal du til påskefrokost? Så se Madklubbens påskefrokost menu her. I kommer ikke til at gå sultne fra borde!

>> Find den bedste airfryer på markedet i vores guide her på siden.[ratemypost]

Scroll to Top