importafbil

Import af bil

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Import af bil i Danmark - gør din drøm til virkelighed

Du har udset dig en model, og du kan næsten ikke få tankerne og drømmene væk fra præcis den model og bil, så frygt ej, du kan flere steder få hjælp til import af bil til Danmark. Dog ville vi i første omgang anbefale at du tjekkede flere leasing firmaer ud, som udlejer og leaser luksusbiler af kvalitet. 

Flere af de virksomheder udbyder nemlig mange biler af kvalitet og måske din drømmebil. Men hvis ikke de gør så kan du enten selv gå i krig med importeringen eller lade et professionelt firma stå for import af bil til dig. Hvis ikke du kender til regler og priser, råder vi dig til at kontakte eksperter.

Import af bil - hvordan?

Det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i, hvordan du foretager import af en bil til Danmark fra udlandet, men vi kommer her med et kort overblik, som hjælper dig med at forstå omstændighederne. Herefter kommer vi med nogle forhandlere som kan hjælpe dig, hvis du ikke selv begiver dig ud i markedet. 

En importeret bil skal have told- og registrering syn og med det samme efter bilen er indført. Du har dog 14-dages frist, hvis du har boet i udlandet og flytter til Danmark. Husk ved køb i udlandet, hvor du har mulighed for selv at afhente, at du bestiller en testtid, så du kan afprøve den bil du ønsker at importere. 

Du kan bestille og få danske prøveplader på SKATS motorkontor eller på deres hjemmeside. Disse nummerplader er lovpligtige, når du færdes og især ved krydsning af grænser. Husk i samme forbindelse at tjekke op på en eventuel restgæld, som kan være på bilen, så du ikke overtager store gamle lån i bilen og overraskes på økonomien.

Sidst men slet ikke mindst – hvad koster det at foretage en import af din næste bil? Som hovedregel regner flere ud fra princippet om ca. 60% af bilens værdi i Danmark. Men det kan variere meget og derfor være væsentligt dyrere.

Men vi anbefaler dog fortsat at få hjælp fra et professionelt firma til import af bil, så du undgår eventuelle faldgrupper og ender med store økonimiske skader.Få hjælp til import af bil

Som tidligere nævnt er der adskillige bilfirmaer, som udlejer, sælger, importerer og leaser biler i alle prisklasser. Du skal derfor i først omgang udvælge din forhandler ud fra deres udbud og lager af biler, så du kan få importeret din drømmebil uden at gå på kompromis. 

Du kan enten vælge store bilforhandlere med en stor portefølje af biler, men også udse dig en lille lokal forhandler, da de kan yde en personlig service og se ind i præcis dine behov og tage sig tid til dig og dit valg af din drømmebil. 

Det kan have sine fordele at gå til den lokale bilforhandler, da de ofte også er mere rimelige i prisen for import af din bil, og du kan derfor spare lidt penge her. 

Vi ønsker dig held og lykke med din næste bil!

 

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler