Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Hvornår skal man tage proteinpulver – det bedste tidspunkt for dig

Hvornår skal man tage proteinpulver – det bedste tidspunkt for dig

hvornaar-skal-man-tage-protein-forside

Hvornår skal man tage proteinpulver, for at opnå de bedste resultater? Det er formentlig et spørgsmål du har stillet dig selv, hvis det proteinrige kosttilskud er en fast del af din træning. Sagen er dog den, at svaret ikke står mejslet i granit. Hvornår man skal tage proteinpulver afhænger nemlig af forskellige parametre – læs med her og bliv klogere.

Mange, som tager det proteinrige kosttilskud i forbindelse med deres træning, kan være i tvivl om, om det er bedst at tage det før eller efter træning. Realiteten er dog dén, at det ikke har den store betydning. Hvornår man skal tage proteinpulver for at opnå de bedste resultater afhænger derfor i høj grad af, om du foretrækker af indtage det før eller efter din træning.

Skal proteinpulver indtages før eller efter træning

Om du indtager det proteinrige kosttilskud før eller der går 2-3 timer efter din træning  betyder altså ikke alverden. Hvad der i stedet har en stor betydning, og som er langt vigtigere, er at du på daglig basis for dækket dit totale behov for protein. Konsekvensen ved ikke at opfylde dit daglige behov er nemlig langt større end hvorvidt du tager dit kosttilskud før eller efter endt træning. En note der er værd at have med, hvis du ønsker resultater. 

Overvejer du om du skal i gang med ovennævnte kosttilskud er det vigtigt at pointere, at det er et tilskud. Det betyder, at indtager du det dagligt, så er det ikke ens betydende med, at du får dækket og automatisk opbygger muskler.

content-hvornaar-skal-man-tage-protein

Hvor vigtigt er protein for din træning?

Processen er lang og kompleks – og handler i høj grad også af din øvrige kost, at du er i kalorieoverskud og du træner på denne rigtige måde. Dette tilskud kan være godt til din træning, men det er vigtigt, at du får dækket størstedelen af det protein du har brug for via din almindelige kost.     

Når det er sagt, vil det absolut ikke skade dine resultater at du 1-2 gange om dagen indtager proteinpulver. Du skal blot huske på, at flere parametre spiller ind for at opnå det bedste og endelige resultat.

Her kan du læse en artikel om protein bedst i test.

Angivelse af kilder og tests:

livescience.com
nymag.com

[ratemypost]

Scroll to Top