Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Husholdning » Hvilken robotstøvsuger er bedst? Vores guide til den bedste

Hvilken robotstøvsuger er bedst? Vores guide til den bedste

hvilken-robotstoevsuger-er-den-bedste

Spørgsmålet, om hvilken robotstøvsuger er bedst, har måske strejfet dig, hvis du har planer om at investere i en støvsuger med robot. Det kan være svært at sige, hvilken en, der er den bedste, uden at have nogle vurderingskriterier, og derfor vil vi i det følgende prøve at give et svar på netop dette spørgsmål.

Robotstøvsugeren har igennem de sidste 10 år virkelig gjort sit indtog på det danske marked, hvor flere og flere danskere har valgt at investere i den smarte maskine. Det har da også betydet, at der nu findes et væld af mærker og modeller, der både, helt effektiv, kan suge hundehår op og vaske gulv. Men hvilken er egentlig den bedste?


Hvilken robotstøvsuger er bedst?

Den bedste robotstøvsuger på markedet er den smarte og innovative iRobot Roomba i3. Dette kommer af, at den opfylder alle de krav, som man har til en robotstøvsuger i hverdagen. Dertil er den både støjsvag og arbejder effektivt på mange forskellige overflader og med ekstra høj sugeevne.

Hertil er iRobot Roomba i3 både god i hjem med og uden husdyr, fordi den nemt suger hundehår op, samt krummer, snavs og støv fra hverdagens strabadser. Den tilpasser sig lynhurtigt dit hjem og indretningen, som gør den effektiv til at navigere rundt og få alt snavset med. Det er muligt at tilslutte den til forskellige styringssystemer, som Google Home, så den kan styres herigennem.

Derudover er iRobot Roomba i7 også et suverænt valg, dog i den lidt dyrere ende. Den har samme gode funktioner og omtales også ofte som én af de allerbedste robotstøvsugere på markedet. Med én af disse to får du hurtigt styr på rengøringen.

Læs meget mere om de to maskiner i vores store test guide over de bedste robotstøvsugere. Se også videoen herunder med en sammenligning af de to iRobot maskiner.

Kan det betale sig at købe en robotstøvsuger med gulvvask?

Der er mange gode grund til, at man kan vælge at købe en robotstøvsuger med gulvvask. Men hvilken robotstøvsuger er bedst, når det kommer til gulvvask, og er det overhovedet det værd, at investere i sådan en sag?

Du kan starte med at stille dig selv det spørgsmål: gider jeg selv at vaske gulvet?

Hvis du i forvejen har en robotstøvsuger, bliver opgaven måske lidt mere overskuelig, fordi du så ikke også skal i gang med at rive støvsugeren rundt, inden du kan vaske gulvet. Men har du en almindelig støvsuger, er det måske værd at overveje, om investeringen i en robotstøvsuger er det værd, og om det kan betale sig at købe én med gulvvask i.

Det er helt sikkert det værd, hvis alternativet er, at du slet ikke får vasket gulvet ellers. Men faktisk er de smarte robotter med gulvvask faktisk blevet så gode og avanceret nu til dags, at det sagtens kan betale sig – særligt hvis du har store rum, hvor maskinen let kan danse hen over med sin moppe.


Disse brands findes der

Når man taler om almindelige robotstøvsugere, og mang søger efter, hvilken robotstøvsuger er bedst, så er brands som:

  • iRobot
  • Xiaomi
  • Vorwerk
  • Neato

Og lignende brands rigtig gode investeringer, og derfor anbefaler vi også helt sikkert disse.

Mange af de ovennævnte brands kan også hjælpe, når det kommer til robotstøvsugere med gulvvask i. Brands som iRobot og Xiaomi har faktisk deciderede gulvvaskere, som har den ene funktion at vaske gulv. Disse kan ofte parres med en robotstøvsuger, så de i samarbejde kan udføre arbejdet, hvis man ikke vil investere i en, der kan begge dele, eller allerede har en robotstøvsuger, som man ikke ønsker at skifte ud.

Ofte stillede spørgsmål:

Angivelse af kilder og tests:


[ratemypost]

Scroll to Top