Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Hvad kan man bruge en airfryer til – læs med her

Hvad kan man bruge en airfryer til – læs med her

Hvad kan man bruge en airfryer til?

Overvejer du, om du skal investere i en airfryer? Så kan du med rette læse med her, hvor vi guider dig til, hvorfor den smarte køkkenmaskine nemt kan blive en uundværlig del af din madlavning, når først den har fået plads på dit køkkenbord. Men hvorfor er den så smart, og hvad kan man bruge en airfryer til?

Svaret er simpelt. For du kan bruge den smarte køkkenmaskine til mange forskellige dele af din madlavning. Er du eksempelvis vild med sprøde fritter, så kan du friturestege dem i den smarte varmluftsovn. Maskinen kan du også bruge til at lave en helstegt kylling i – og selv din yndlingskage kan du bage i den smarte maskine. Er du endnu ikke helt overbevist? Så lad os se nærmere på nogle af de øvrige fordele ved maskinen nedenfor.

Masser af smag – meget mindre fedt

Det særlige ved den populære køkkenmaskine, der står placeret på mange danske køkkenborde rundt om i landet, og dét, der adskiller den fra en almindelig ovn er, at den cirkulerer superopvarmet luft rundt ved høj hastighed i det lille rum, hvori fødevarerne tilberedes. Den særlige tilberedningsmetode medvirker til, at fødevarerne får et sprødt ydre og et saftigt indre fuld af smag. 

Men det er ikke den eneste fordel. For hvis du vil friturestege pommes fritter i en almindelige frituregryde skal der typisk bruges rigtig meget olie og fedtstof. I den populære maskine får du samme resultat, men bruger hele 80% mindre fedtstof, når de tilberedes. Det betyder også, at man kan bruge en airfryer til at lave fastfood, der på ingen måde behøver at være usundt. 

Foruden friturestegning, kan du også bruge maskinen til at stege og grille. Den kan endda tilberede fødevarer, som er frosne. Når først du har fået fingrene i den smarte maskine, kan ud med andre ord ikke undvære den i madlavningen igen. 

Lav burger og bag kage i maskinen

Ovenfor har vi været inde på, hvad man kan bruge en airfryer til. Den kan nemlig både friturestege, stege og grille. Det betyder reelt at du kan lave alt fra de lækestre burgere med dertilhørende fritter til smagfuld stegt kylling og steaks  med hasselbackkartofler. Kun din fantasi sætter grænserne for, hvad du kan lave i den populære, lille varmluftsovn. 

Man kan på ingen tid også slå en smagfuld chokoladekage sammen og bage den i ovnen, der klarer det hårde arbejde, imens du smækker benene op og nyder en kop kaffe i ventetiden. 

Derfor skal du investere i den smarte maskine

Du kan typisk finde den smarte maskine i et prisleje, der ligger fra 1500-4000 kr.. Priserne varierer og stiger alt efter funktioner, kvalitet og størrelse, men du kan komme langt med selv de billigste på markedet. 

Maskinen består oftest af flere dele, hvilket betyder at den nemt kan rengøres. Det er dog vigtigt at gøre det løbende, da der kan samles skidt, hvis den ikke løbende rengøres. 

Derudover er den lille smarte varmluftsovn langt hurtigere til at varme op end en almindelig ovn. Dét kombineret med, at den har kortere tilberedningstid end en traditionel ovn gør, at du også ka opnå et lavere strømforbrug
Der er med andre ord mange ting, du kan bruge den smarte maskine til og mindst ligeså mange fordele ved at investere i den smarte køkkenmaskine, der hurtigt kan blive en uundværlig del af din madlavningsrutine. Hvis du overvejer at købe en, har vi samlet en oversigt over, hvor du får den bedste model på markedet.

Ofte stillede spørgsmål:

Angivelse af kilder og tests:


[ratemypost]

Scroll to Top