Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Hvad gør proteinpulver – læs om fordele og effekter for kroppen

Hvad gør proteinpulver – læs om fordele og effekter for kroppen

hvad gør proteinpulver

Det pulveriserede protein er blevet et yderst populært kosttilskud – især for folk, der går meget i fitness og gerne vil opnå bestemte resultater for deres kroppe med træning. Helt konkret er formålet med at indtage proteinpulver at supplere kosten, for at opbygge muskler. ​

Protein er kilden til at opbygge muskler, og får man ikke nok af det, kan de mange timer i træningscentret være ligegyldige, hvis målet er at få større muskler.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Hvad gør proteinpulver godt for​

Proteinpulver er det aller mest populære og mest anvendte kosttilskud på markedet, da det kan være svært at indtage nok proteiner gennem kosten. Formålet med at tage proteinpulver er helt enkelt altså at opnå sit daglige behov for protein, ligesom hvis du tog en vitaminpille.

Det er vigtigt at du først optimerer din træning og kost, før du tilføjer kosttilskud til dit daglige indtag, da kosttilskud ikke kompenserer for en dårlig kost eller manglende træning. Alfa og omega for hvad proteinpulver gør for kroppen afhænger af din kost. 

Så hvis du tager det som supplement til en velstruktureret kostplan, gør det at du bedre opbygger muskler og dermed resultater af din træning. 

I denne artikel​

Vi viser dig dine muligheder og skaber et overblik over hvad protein egentlig er og hvad det gør.

Hvem har brug for proteinpulver?​

Der kan være forskellige og individuelle grunde til at have behov for et supplement af protein til din kost. Det kan enten være for at hjælpe muskelopbygningen på vej i forbindelse med din træning, men det kan også være nødvendigt for ældre mennesker, der måske ikke får trænet og dermed hurtigt mister muskelmasse. 

Voksne mennesker med et normalt aktivitetsniveau skal have omkring 0.8 gram til 1.5 gram protein pr. Kilo kropsvægt om dagen, så hvis du styrketræner meget kan dit behov være større end dette og dermed være en god idé at supplere med et tilskud, såfremt kosten ikke dækker behovet.

Hvad er proteinpulver?​

Pulveriseret protein er et naturligt produkt, der er fremstillet af mælk og det er derfor helt sikkert at tage proteinpulver ligesom andre fødevarer. På samme vilkår som hvis du er allergisk overfor mælk, kan du også være det overfor dette produkt. 

Producenter som Bodylab er danske og bruger ingen ulovlige stoffer i deres produkter, hvilket sikrer at pulveret ikke er forurenet. 

Hvis du vil vide mere om de bedste produkter, kan du læse denne guide til det bedste proteinpulver i test i 2022. 

Angivelse af kilder og tests:​


[ratemypost]

Scroll til toppen