Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Hvad er forskellen på alarm uden abonnement og med?

Hvad er forskellen på alarm uden abonnement og med?

Hvad er forskellen på alarm uden abonnement og med?

Står du i et hus, lejlighed, erhvervslokaler, feriebolig eller anden hjem eller opholdsted, så er det vigtigt, at du har øje på din eller jeres sikkerhed. Derfor er det relevant at være opmærksom på om der er styr på den rette sikkerhed denne tyverialarm uden abonnement eller med. Så længe der er sikkerhed.

Eksperter råder dig til at man undersøger sine muligheder inden, eller taler med en ekspert om den specifikke situation, du står i. Men vi kan hjælpe med at oplyse nogle af forskellene på en alarm uden abonnement og en med.

En alarm uden abonnement indebærer ofte “blot” produktet og installationsservicen, hvor det modsat med abonnement løsning har flere efterfølgende og opfølgende services, som giver højere grad af sikkerhed og tryghed.

Med abonnement indebærer ofte en kontrolcentral, som hjælper og er tilknyttet til jeres boligalarm derhjemme. Hvis du derfor har en alarm uden abonnement, er du fuld ejer af produktet og dets funktion.

Slip for ekstra omkostningerne

Ved at købe et produkt uden at være tilknyttet kontrolcentralen slipper du dog for ekstra omkostninger, ud over selve alarmen. Det er der flere som finder tiltrækkende, da de ikke ønsker ekstra beskyttelse end som så. 

Disse ekstra funktioner og egenskaber finder flere overflødig, men hvor dette kan være en meget personlig sag, anbefaler vi, at du taler med en ekspert om din egendom, og dine tanker angående sikkerhed, så I sammen kan få sat den rette pakkeløsning.

Hvis du køber opkobling til kontrolcentre eller anden central koster det ofte omkring en 150-200 kr. månedtlig. Det er for nogen ekstra omkostning, for andre en god service, hvor der sendes en fagperson så snart alarmen går.

Disse ting gælder uanset om der er tale om privatpersoner og boliger og til erhvervslokaler for virksomheder.

    Scroll to Top