Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Hvad er en airfryer – Læs her om forskellen fra en ovn

Hvad er en airfryer – Læs her om forskellen fra en ovn

bedste airfryer i test

Er du endnu ikke blevet bekendt med det populære produkt, og stiller du dig selv spørgsmålet: Hvad er en airfryer? Så er det på tide, at du finder ud af det. Det nemlig et rigtig godt produkt, som du bestemt ikke må misse ud på, for det har mange fordele.

Så hvad er en airfryer så? Og hvad er forskellen mellem denne og en almindelig ovn? Staver man det som ét ord eller i to, air fryer? Hvad gør den? Og hvorfor er den så populær? Det er mange gode spørgsmål, og vi vil her besvare alle disse, så du kan føle dig velinformeret, når du har læst artiklen.

I det følgende vil vi gennemgå de enkelte spørgsmål, så du får svar på de vigtigste pointer omkring en airfryer, og ikke mindst finder ud af og lærer om, hvad forskellen på en air fryer, en Actifry og en ovn er, hvad du kan bruge den til og meget mere.

Er det det samme som en ovn?

Det korte svar er: Nej. En airfryer er ikke det samme som en ovn. Ovnen kan nemlig indstilles til mange forskellige funktioner, herunder over- og undervarme, grill, varmluft og så videre. En aifryer er en varmluftsovn eller -fritøse, som tilbereder fødevarer ved hjælp af luft.

Forskellen fra en ovn og en airfryer ligger i, at sidstnævnte cirkulerer luften rundt meget hurtigere end de fleste varmluftsovne, som betyder, at tilberedningstiden typisk er væsentligt kortere. Desuden gør den varme, cirkulerende luft, at maden får en sprød skorpe og et saftigt indre.

Alt det du skal vide om din airfryer er samlet samme sted lige her. Læs og få svar på alle dine spørgsmål. 

onyx airfryer bedste i test

Hvad er en airfryer så?

Jamen, helt grundliggende er en vamrluftsfritøse, eller air fryer, om man vil, et mix af en frituregryde og en ovn, bare uden al olien. En airfryer bruger nemlig op til 80% mindre olie end en frituregryde, og så får du endda lige så sprøde og lækre resultater, som havde maden være en tur i ønskebrønden.

Vil du vide mere om airfryers, læs vores guide bedst i test airfryers 2022. 

Angivelse af kilder og tests:

organicallyblissful
bluejeanchef

[ratemypost]

Scroll til toppen