Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » HOLMs deli XL airfryer​ – gør hele madlavningen nemmere​

HOLMs deli XL airfryer​ – gør hele madlavningen nemmere​

Holms deli xl airfryer

Denne airfryer fra Holm – Deli XL – egner sig især til dig, det mangler et køkkenudstyr, der kan gøre madlavning til dig og hele familien nemmere. Den har en ekstra stor størrelse og kan derfor indeholde en stor mængde mad af gangen.​

Vores anbefaling af de bedste airfryer

holms deli

Holms deli XL airfryer

Bedst i test
1-2 dages leveringstid + gratis fragt
Hurtigere og bedre kvalitet end konkurrenterne

Maskinen er udstyret med en masse smarte funktioner såsom 6 autoprogrammer og en 60 minutters timer. Autoprogrammerne gør madlavningen endnu nemmere, da du blot kan putte ingredienser i maskinen, hvorefter den klarer resten af arbejdet for dig, så du kan hygge dig med familien, imens maden kokkereres. 

Du kan nemt indstille temperatur og funktioner på det digitale display. Displayet er en god og sensitiv touchskærm.

Det særlige ved HOLMs deli XL airfryer​

Noget af det, der får Claus Holms deli XL airfryer til at stå ud fra de andre, er, at den er vanvittigt billig. Hvis du endnu aldrig har haft en airfryer, men godt kunne tænke dig at give det en test, eller måske investere i noget rigtig godt, så kunne det være et godt forslag at prøve denne air fryer af Claus Holm ud først.

Her får du nemlig et rigtigt godt produkt for pengene. Holms Deli XL airfryer har en kapacitet på hele 5 L, der gør den både rummelig og et godt alternativ til eller supplement til ovnen. Her er der nemlig plads til hele familiens mad, en ordenligt gang pomfritter, eller måske en kage til gæsterne.

Det store rummelige ovnrum giver dig mulighed for at tilberede noget så stort som en hel kylling på én og samme gang. Derfor vil du ikke behøve at tænde ovnen for det, men blot smække hele molevitten i airfryeren. Det vil give dig en kylling med gylden og sprød overflade og skin og et saftigt, veltilberedt indre.

Mange fede features​

Den har en temperaturkontrol helt fra 40-200 grader så der nærmest ikke er grænser for, hvilken slags mad, du kan lave. Maskinen er fra Holm er designet med høj sikker- og brugervenlighed, så børnene også kan være med til madlavningen. Holms Deli XL airfryer har fem forudindstillede funktioner, som du med fordel kan anvende, når du skal tilberede mad til hele familien. Dette gør, at du ved hjælp af ganske få tryk kan få maskinen til at varme op og tilberede den mad, som du kommer i airfryerens indre, til perfektion – helt af sig selv.

Med denne model fra Holm vil du opleve, at der er markant mindre luft forbundet med din madlavning. Ydermere er den støjsvag, hvilket er en fordel, hvis du befinder dig i rummet, imens din airfryer er igang. Dette kommer af den mindre mængde luft den bruger, når den skal varme op og tilberede mad.

Airfryer i moderne og tidsløst design​

Claus Holms Deli XL airfryer er produceret med et moderne og tidsløst design, der passer ind i ethvert hjem. Du behøver derfor ikke at gemme den væk i skabet hver eneste gang, du har benyttet den. Ønsker du derimod stadig at pakke den væk efter brug, så er den designet med en høj brugervenlighed, der gør det muligt at gemme den væk ubesværet. 

På grund af det geometriske design vil den nemt kunne gemmes væk i et skab, på en hylde eller i en skuffe, da den kan passes ned og ind i kvadratiske åbninger, som gør den mere smidig og nem at pakke væk, hvis dette er tilfældet.

Gode anmeldelser til Claus Holm​

Holms Deli XL air fryer er allerede blevet købt og testet af mange mennesker, som giver den gode karakterer både for prisen, for brugervenligheden, for designet og for dens gode ydeevne. Her har Claus Holm virkelig fået udviklet et produkt, der lever op til de forventninger, der bliver stillet til hans air fryer.

Med andre ord, er dette det helt rette valg af air fryer den, der er på budget, eller den, som gerne vil prøve en airfryer uden at skylle betale en bondegård for det. Vi har også testet andre airfryere, der er lidt dyrere og nogle i både større og mindre skala.
 Fuld liste over test af airfryer.

Hør mere om de forskellige airfryere her​

Angivelse af kilder og tests:

Good Housekeeping – læs deres guide her.
BBC GoodFood – se deres test her.
Homes & Gardens har lavet en anmeldelse af de forskellige airfryers – se dem her.

[ratemypost]

Scroll til toppen