HOLMs deli XL airfryer

Denne airfryer fra Holm egner sig især til dig, det mangler et køkkenudstyr, der kan gøre madlavning til dig og hele familien nemmere. Den har en XL størrelse og kan derfor indeholde en stor mængde mad af gangen.

Af

airfryer

Maskinen er udstyret med en masse smarte funktioner såsom 6 autoprogrammer og en 60 minutters timer. Autoprogrammerne gør madlavningen endnu nemmere, da du blot kan putte ingredienser i maskinen, hvorefter den klarer resten af arbejdet for dig, så du kan hygge dig med familien, imens maden kokkereres. Du kan nemt indstille temperatur og funktioner på det digitale display. Displayet er en god og sensitiv touchskærm. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Den har en temperaturkontrol helt fra 40-200 grader så der nærmest ikke er grænser for, hvilken slags mad, du kan lave. Maskinen er fra Holm er designet med høj sikker- og brugervenlighed, så børnene også kan være med til madlavningen. 

Med denne model fra Holm vil du opleve, at der er markant mindre luft forbundet med din madlavning. Ydermere er den støjsvag, hvilket er en fordel, hvis du befinder dig i rummet, imens din airfryer er igang. 

Den er produceret med et moderne og tidsløst design, der passer ind i ethvert hjem. Du behøver derfor ikke at gemme den væk i skabet hver eneste gang, du har benyttet den. Ønsker du derimod stadig at pakke den væk efter brug, så er den designet med en høj brugervenlighed, der gør det muligt at gemme den væk ubesværet. 

 Fuld liste over test af airfryer