Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Opskrifter » Hjemmelavet remoulade – opskrift på smagsfuld version

Hjemmelavet remoulade – opskrift på smagsfuld version

hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade er utrolig nemt at lave selv, og det kræver begrænset med råvarer og tid. Så du har næsten ingen undskyldninger, for ikke selv at komme i gang i køkkenet med denne danske dip favorit.

Du kan både lave din base af mayonaise selv, som også er nemt og hurtigt, men vi benytter i denne opskrift, den helt hurtige metode, hvor du benytter dig af forlavet mayonaise, hvor du med fordel kan købe en af de rigtig gode versioner på glas, som er godt til dette.

hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade

Peter Rasmussen
Nemt og hurtigt kan du skabe kvalitets tilbehør.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 35 min
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 2
Kalorier 350 kcal

Equipment

  • Skål

Ingredienser
  

  • 1 stk syltet rødløg husk at finthakke
  • 1 spsk syltet argurker
  • 1 spsk finthakket kapers
  • 1 spsk cornichoner finthakket
  • 0,5 bundt purløg finthakket
  • 5 dl mayonaise kan du med fordel lave selv nemt
  • 1 tsk citron
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk salt & peber

Sådan gør du
 

  • Du starter med at finthakke alle de syrlige ingredisenser.
  • Dernæst tager du en skål med din mayonaise (enten færdiglavet eller hjemmelavet).
  • Klip purløg, og blandt krydderier i mayonaisen.
  • Tilføj alt dit finthakket syrlige og rør godt rundt.
  • Smag afslutningsvist af med citron og evt. meget lidt sukker.

Video

Noter

Alt efter om du ønsker den grov eller lind, så hakker du dit sylt derefter. Man kan tilføje andre krydderurter, hvis dette er ønsket.

Nutrition

Calories: 350kcal
Keyword hjemmelavet remoulade
Tried this recipe?Let us know how it was!

Hvad kan du bruge din dip til?

Denne lækre danske favorit er et sikkert hit til rigtig mange ting herhjemme i Danmark. En hjemmelavet remoulade kan du derfor bruge til utroligt mange ting. Derfor er det værd at kende denne opskrift på rygraden, så du altid kan slynge den ud, når det passer.

Du kan bruge din opskrift på de fleste steder, også da det ikke er svære ingredienser at finde i normale supermarkeder. Lad os komme med lidt inspiration, ift. hvad du kan bruge en hjemmelavet remoulade til.

Du kan blandt andet bruge den til en fiskefilet eller fiskefrikadeller, når I står med det helt store frokost bord. Derudover er det også altid lækkert som dip til pommes frites eller på siden af en hjemmelavet burger.

Hvor hurtig kan du udføre en hjemmelavet remoulade opskrift?

Hvis først denne opskrift sidder på rygraden, så kan du utrolig nemt samle denne lille sauce/dip. Det bedste af alt er desuden at du kan benytte ting som du kan opbevare i glas i dit køleskab. Derfor behøver du sjældent at skulle ned og handle osv.

Du kan på den måde ofte slynge en hjemmelavet remoulade sammen, da du kan benytte alt godt sylt fra køleskabet, lidt tørret krydderier og en mayonaise. Nemmere bliver det ikke.

Pisk en god mayonasie selv, og du vil til gengæld kunne smage forskel i kvaliteten. Det giver en helt anden cremethed, hvor du får god luft ind i din opskrift fra starten. Du kan læse meget mere om en hjemmerørt mayo og finde masser af andre opskrifter her, eller i vores reference liste.

Læs om vores andre opskrifter:

Angivelse af kilder:

Scroll to Top