Efteråret er kommet, og med det kolde og grå vejr følger en masse ny mode og stil. I stedet for at være ked af at sommeren, og det varme vejr er nået ved sin ende, skal du i stedet se det skiftende vejr som en oplagt mulighed for at introducere verden for en ny og frisk version af dig selv. 


Det er med andre ord ved at være tid til at finde de mørke jeans, den lune striktrøje og efterårsjakken frem fra garderoben. Lag på lag-trenden er ideel til årstiden, og giver dig mulighed for at være kreativ med din stil. Hvis du vælger at investere i enkle og klassiske items, kan du kombinere det meste af dit skab på kryds og tværs og samtidig bibeholde et stilfuldt og moderne herretøjs look.

En stil der holder ved

Det er vigtigt at en mands garderobe af herretøj afspejler hans personlighed og stil. 

Det ideelle herretøj til efteråret og vinterens kolde vejr, er uden tvivl den ikoniske uldfrakke. Uldfrakken har i mange år bibeholdt sit klassiske design og enkle snit, som gør at den kan bruges år efter år. Det er en jakke, som man hvert år ikke kan undvære i sin garderobe. Uldfrakken er perfekt til efteråret, da uld er temperaturregulerende og er dermed meget behagelig at have på i efterårets usikre vejr. Frakken er herretøj der vil passe til enhver lejlighed og vil uden tvivl fuldende ens look. 

Et andet stykke herretøj der ligeledes er et must-have denne sæson, er den klassiske herrestrik. Det er nærmest umuligt at gå gennem efteråret og vinteren uden en striktrøje, når man bor i Danmark. En striktrøje af høj kvalitet og som sidder godt, kræver ikke særlig meget styling da de simpelthen bare ser pæne og gennemførte ud i sig selv. 

Dit striktrøje kan bruges i en masse kombinationer. Brug for eksempel din striktrøje ud over en skjorte eller en t-shirt eller under en jakke. Strikken kan også bruges til både habitbukser og jeans.

Farver der matcher efteråret

Det mørke efterår- og vintervejr gør at det er tid til at vælge herretøj i mere mørke farve. Dette er også tendensen i år, hvor de mere jordnære farver som brændt orange, mørk brun og dyb grøn virkelig er farver der går igen denne sæson. Her er der mulighed for at vælge mellem forskellige toner alt efter hvilken type du foretrækker.  

Hvis man mest er til herretøj med farver som mørkeblå, sort og grå, er dette også en mulighed at gå efter. Her er der tale om et klassisk herretøjs look der aldrig vil gå af mode, og som kan hives frem fra garderoben år efter år.