Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » HelloFresh rabatkode – få rabat på din næste måltidskasse

HelloFresh rabatkode – få rabat på din næste måltidskasse

hello fresh rabatkode

Vil du også med på bølgen af HelloFresh måltidskasser, eller har du allerede prøvet det før, og nu vil du gerne forkæle dig selv endnu engang med en måltidskasse, men er du ikke helt klar på at betale fuld pris for den? Få gode tips og tricks til at finde en rabatkode.

Det forstår vi godt. Hvorfor betale fuld pris, når man, med en rabatkode, kan få lidt rabat på udvalgte ting – heriblandt fra HelloFresh, så du kan få noget lækker mad uden det store besvær med at finde på retter, finde opskrifter og handle ind. HelloFresh klarer det hele, så du skal bare bikse maden sammen på nemmeste og hurtigste vis.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

HelloFresh rabatkode til eksisterende kunde

Er du allerede eksisterende kunde og har prøvet HelloFresh før? Så ved du også hvor nemt og lækkert det er, og det er sikkert også grunden til, at du nu sidder og læser dette.

Som eksisterende kunde hos HelloFresh vil du med nyhedsbrevet få en rabatkode, et tilbud eller lignende tilsendt per mail, som du kan bruge, når du skal bestille din næste måltidskasse.

Som ny kunde kan det være en god ide at tilmelde sig netop dette nyhedsbrev, for også at nyde godt af de fordele, der kommer med det. Du kan som eksisterende kunde også følge med på deres forskellige kanaler, hvor der ofte er mange influencers, som har rabatkoder tilgængelige, og hvor de deler tips og tricks til, hvor du kan spare.

Del HelloFresh med vennerne og så rabatkode

Hvis du ikke allerede ved det, så kan du som eksisterende kunde også dele HelloFresh og invitere dine venner, så de også kan drage fordel af måltidskasserne.

Når du inviterer dine venner til at blive en del af HelloFresh systemet, så får du samtidig også en rabatkode, som du selv kan anvende, når du skal bestille din næste måltidskasse.

Dette gøres med tre nemme trin:

  1. Log ind på din HelloFresh konto på hellofresh.dk.
  2. Klik på “Invitér venner” øverst oppe på siden.
  3. Klik på “Giv 300 kr.” og angiv din ven eller venindes e-mailadresse.

Du kan invitere ti venner, og på den måde selv drage fordel af dette med gode rabatter.

Et andet godt life hack fra os er, at du kan følge med på Facebook Ads Library, hvor du kan holde overblik over nuværende og aktive annoncer med forskellige rabatkoder. Du finder både nedslag i pris samt procentvise fordele. Der er ofte mange gode rabatter på flere 100 kr. at hente.

Rabatkode fra sociale medier

I nogle perioder er der også en rabatkode at finde på HelloFresh’ egne sociale medier, herunder Instagram og Facebook, og derfor er det også værd at holde øje med disse, hvis du gerne vil spare penge på din næste måltidskasse.

Når du har fået fat i en rabatkode fra HelloFresh, så er det bare at klikke på feltet “Har du en rabatkode?” ved betalingen, og så indsætte koden i feltet “Indløs”. Således bruger du den rabatkode, du har.

Har du problemer med at indløse din kode, kan det være en god ide at forsøge at åbne siden igen i Google Chrome. Dette virker typisk. Hvis ikke, så kan du forsøge med at slette din søgehistorik og dine cookies, da disse også kan ligge og chikanere systemet.

HelloFresh Rabatkode til studerende

HelloFresh har et samarbejde med Student Beans, som er en side, der giver masser af tilbud, fordele og en rabatkode til en trængende studerende, når de skal have rabat på diverse ting.

Dette gælder ikke kun en HelloFresh rabatkode, men også rabatter og tilbud på mange andre sider og services.

Vi anbefaler også, at du holder øje med gode rabatter på Rabattasom er en database, der scanner og finder rabatter på alle de største danske og internationale webshops. 

Hvis du i stedet ønsker, at tage på restaurant – så se her vores anbefalinger til de bedste tapas restauranter i Odense. 

Læs Mydinners dehydrator test, hvis du vil tørre din mad.

Læs også omkring vores bordopvaskemaskine test her.

Kilder


[ratemypost]

Scroll to Top