Haws Air Fryer 5,5 ltr.

Haws har udviklet en airfryer, som er billig ud over det sædvanlige. Køkkenmaskinen passer perfekt til dig, der ønsker at eje en god airfryer, men samtidig ikke vil investere for mange penge i den.

Af

airfryer

Maskinen er udviklet med en volumen på 5,5 liter, hvorfor den er perfekt til mindre hjem, hvor du ikke skal lave mad til mange mennesker af gangen. Den har en effekt på 1400 watt, og er vurderet blandt eksperterne til at klare madlavning upåklageligt trods den billige pris. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Du vil med denne udgave opnå et godt alternativ til ovnen eller frituren, og du kan opnå de lækreste sprøde pommes, uden at skulle bruge for meget olie. Det eneste du skal gå på kompromis med at størrelsen – så hvis du skal lave hovedretter til et stort selskab anbefales det, at du benytter maskinen som et supplement eller til at lave snacks som f.eks. pommesfritter. 

Den er udstyret med et varmebeskyttende håndtag og en touch funktion, der gør den mere funktion og brugervenlig. Mad kurven kan endda nemt tages ud af maskinen og puttes i opvaskemaskinen. 

Med denne airfryer er det muligt selv at justere både temperatur og tid, og du kan samtidig vælge imellem en masse smarte programmer, således at der med denne model er mulighed for madlavning til enhver anledning. 

Ønsker du at gøre madlavningen meget nemmere, slippe for at bruge for meget kalorierigt olie, og samtidig ikke lyster at smide for mange penge efter produktet? Så vil denne model fra Haws være en perfekt udgave for dig.

 Fuld liste over test af airfryer