Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Harald Nyborg airfryer – køb den smarte air fryer her

Harald Nyborg airfryer – køb den smarte air fryer her

harald nyborg airfryer

Den smarte airfryer er blevet et yderst populært valg i mange danskeres hjem – og det forstår vi godt. Det er nemlig både en nem og sundere måde at lave lækker, sprød mad på. Læs mere om hvilke air fryer modeller du kan købe hos Harald Nyborg. Se airfryer tilbud her.

Alternativer til Claus Holm airfryer

 • harald nyborg airfryer

  #1 Anbefaling af bedste airfryer

  Onyx Cookware Airfryer

  ✅ 4,7 stjerner med +2100 anmeldelser

 • harald nyborg airfryer

  #2 Bedste premium airfryer

  Philips Avance Collection HD9650/90

 • harald nyborg airfryer

  #3 Bedste discount airfryer

  Harald Nyborg airfryer

Harald Nyborg airfryer  – hvilke modeller sælger de? 

Hos Harald Nyborg kan du sagtens finde den smarte køkkenmaskine, og du kan oftest vælge mellem flere modeller. De sælger både en air fryer til en billig pris til dig, der blot skal lave mad til dig selv og få andre, men du kan også findes dyrere og mere luksuiøse airfryer modeller. 

Harald Nyborg sælger blandt andet modellen “Sjöbo – low fat fryer” til en pris på kun 399kr. Denne billige air fryer er perfekt til dig, det ikke ønsker at bruge for mange penge på køkkenmaskinen, men blot ønsker en standard model, der kan lave mad til dig og få andre. Denne airfryer er supergod, og du behøver derfor ikke at smide en masse penge efter den populære køkkenmaskine. 

Hvis du derimod er på jagt efter en mere luksuriøs model, så kan du hos Harald Nyborg også finde modellen “Gastronoma – low fat fryer” som har en pris på 999kr. Denne air fryer har tilberedningskurv på hele 6 liter, hvorfor der er plads til at lave mad til et større selskab ad gangen. 

Med andre ord findes der altså en air fryer til enhver smag i Harald Nyborg – både hvad angår pris og funktion. Hvis du er i tvivl om hvilken airfryer der passer bedst til dig, så kan du med fordel spørge om hjælp, når du besøger butikken. 


Det bedste ved en air fryer 

Først og fremmest er det utrolig nemt at lave mad i en airfryer. Du behøver ikke at vente længe før, at køkkenmaskinen bliver opvarmet, og du skal blot putte maden i tilberedningskurven, hvorefter maskinen klarer opgaven for dig. I den air fryer, hvad end den er fra Harald Nyborg eller ej, vil det desuden være svært at brænde maden på. 

Derudover vil du kunne lave lækker, sprød mad helt uden olie. Denne airfryer kan nemlig erstatte den klassiske friture, hvilket gør det muligt at lave sprøde pommes fritter helt uden olie. Med en airfryer er det også muligt at lave fx kage, sprøde og lækre grønsager.

Læs også om økologisk proteinpulver her.

Om forfatteren

Scroll to Top