glutenfri mad

Har du prøvet glutenfri mad?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

For en del mennesker er det efterhånden blevet populært at spise glutenfri mad, da man ser gluten som usundt. Det er ikke altid man har set glutenfri mad som noget positivt – der har man troet at det er kedeligt og smagløst. Det er ikke alt glutenfri mad som behøver at ikke være smagløst og kedeligt. Der findes et utal af opskrifter på lækker, sund og smagfuld glutenfri mad. Opskrifterne som du kan finde på nettet tæller blandt andet glutenfri rugbrød, franskbrød, boller, pandekager, squasmuffins og mange flere.

Hvis ikke du har tænkt dig at lave det selv, kan du også besøge forskellige restauranter, som tilbyder glutenfri mad på deres menu kort. Et af disse steder er PALÆO. PALÆO serverer stenalderkost, bestående af glutenfri ingredienser. Her kan du få forskellige retter uden gluten. Prøv fx deres wraps fyldt med saftigt kyllingebryst, bacon og hjemmelavet advocadocreme. Wrapsene kan fåes som åbne eller lukket wrap. Deres breakfast bowls er fyldt med acai, kokos, mango eller dragfrugt og mange andre lækre ting. De har også salater, hvis man er til de lidt grønnere alternativer. Her kan de købes med enten høns, lake eller kartofler. Hvis du er til det lidt usundere alternativ, kan du købe burgers som veggei, med and eller standard med hakkebæf – hertil kommer sweetpotatoes som fries. Man kan bestille forskellige toppings og dip til retterne.

Du kan besøge deres restauranter rundt omkring i København eller tage de forskellige retter med som take away. Ligegyldigt hvad du gør, vil du ikke fortryde – maden hos PALÆO er god og kan anbefales.

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler