Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

mydinners

Bredgade 19 E 1 tv

1260 København K

CVR nr.: 37296783

E-mail: mail@mydinners.dk

mydinners formidler salg af varer og tjenesteydelser for en række leverandører.

Når du køber værdibevis via mydinners accepterer du nedenstående generelle betingelser:

Det er Leverandøren, og ikke mydinners, der leverer de varer eller tjenesteydelser, som et værdibevis giver adgang til.

For at købe værdibeviser via mydinners.dk skal du være fyldt 18 år. Ved bestilling af værdibeviser på mydinners.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

  1. Bestilling af værdibevis

Værdibeviser bestilles online via mydinners.dk.

Når du bestiller værdibevis via mydinners.dk, angiver du navn og e-mailadresse. Ved køb på mydinners.dk bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke ønsker at modtage det.

Salget af værdibeviset kommer først i stand, hvis og når det lykkes mydinners at registrere din betaling. Skulle din betaling ikke lykkes ved første forsøg (f.eks. fordi den konto du har angivet ved din bestilling ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert, eller kortet har nået kreditgrænsen), kommer salget af værdibeviset ikke i stand.

Når dit køb er gennemført vil værdibeviset blive sendt til dig pr. e-mail til den e-mail-adresse, som du angiver i forbindelse med din bestilling. Afsendelsen af værdibeviset sker umiddelbart efter, at betalingen er registreret på vores konto.

  1. Priser

Priser for varer og tjenesteydelser fastsættes af mydinners i henhold til aftalen med den enkelte samarbejdspartner. Alle anførte priser er vejledende udsalgspriser inklusiv moms.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

  1. Betaling

mydinners modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, Apple Pay, MobilePay. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

  1. Indløsning af værdibeviser

Alle værdibeviser er forsynet med et unikt værdibevis nummer. Leverandøren skal bruge værdibevis nummeret, når du indløser dit værdibevis. Du kan indløse værdibeviset alene, eller sammen med andre. Kopiering af eller manipulering med værdibevis er ikke tilladt. Ved tilfælde af mistanke om kopiering eller manipulering forbeholder mydinners sig retten til at videregive de relevante indsamlede oplysninger til den respektive samarbejdspartner.

Gyldighedsperioden for dit værdibevis er angivet, og fremgår ligeledes inden du bestiller. Hvis værdibeviset vedrører en vare eller tjenesteydelse, som kun udbydes af Leverandøren i en bestemt periode (for eksempel et arrangement/event), vil værdibevisets gyldighed automatisk være begrænset hertil.

Du skal anvende den fulde værdi på dit værdibevis på én gang, hvis ikke andet er anført.

Hvis Leverandøren ikke er i stand til, inden for den på værdibeviset angivne gyldighedsperiode, at levere den købte ydelse, jf. dit værdibevis, er Leverandøren forpligtet til at tilbagebetale dig det beløb, som du har betalt for værdibeviset. Refundering skal ske gennem kontaktformularen på mydinners hjemmeside. 

  1. Fortrydelsesret

Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret, fra den dag du modtager værdibeviset på e-mail. Fortrydelsesretten gælder ikke ved køb af værdibeviser til billetter til f.eks. arrangementer eller events, eftersom billetter er undtaget fortrydelsesretten i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a.

Du skal inden fortrydelsesrettens udløber skrive en mail til mail@mydinners.dk, hvor emnefeltet er “Retur”. Husk at vedlægge oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig: Navn, e-mail, ordrenumre. 

Hvis du har gjort brug af fortrydelsesretten i tide og har returneret værdibeviset, vil mydinners hurtigst muligt tilbagebetale det beløb, som du har betalt for værdibeviset. Tilbagebetaling sker ved at tilbagefører beløbet til det kreditkort, som værdibeviset er blevet købt med.

Det er ikke muligt at fortryde et køb, efter at værdibeviset er blevet indløst hos Leverandøren eller efter gyldighedsperioden for selve værdibeviset. 

  1. Ansvarsbegrænsning og forbehold

mydinners fraskriver sig ethvert ansvar for de varer eller tjenesteydelser, som leveres fra Leverandøren i forbindelse med indløsningen af værdibeviset. Den vare eller tjenesteydelse, som dit værdibevis giver adgang til, leverer Leverandøren i eget navn og for egen regning, hvorfor mydinners ikke er ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med Leverandørens levering af varen eller tjenesteydelsen.

mydinners har ingen forpligtelse til at udbetale nogen erstatning for det eventuelle tab, som du måtte lide som følge af (1) at værdibeviset ikke er blevet indløst af Leverandøren, (2) at varen eller tjenesteydelsen ikke svarede til dine forventninger. mydinners tager forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på mydinners.dk.

Eventuelle reklamations- og erstatningskrav kan alene rejses overfor Leverandøren.

mydinners tilstræber, at mydinners.dk er tilgængelig på alle tidspunkter, men kan ikke garantere, at sitet til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. mydinners kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af mydinners.dk, såsom skader på dit computer-system eller tab af data.

Du er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiden, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m. mydinners fraskriver sig ligeledes ansvaret for ethvert tab forårsaget af, at en bruger har anvendt mydinners.dk.

  1. Behandling af personoplysninger / GDPR

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, foretager køb m.m.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af bruger.

        7.1 Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

        7.2 Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de kampagner, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

        7.3 Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

       7.4 Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke kampagner, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af kampagner.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

      7.5 Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@mydinners.dk eller på +4542411647, hvis det er presserende.

  1. Ved fejl eller problemer

Opstår der fejl eller problemer med værdibeviset eller indløsningen heraf vil mydinners hjælpe med at finde en løsning. Du kan i sådanne tilfælde kontakte os gennem kontaktformularen her på siden. 

  1. Ændring af betingelser

mydinners har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på mydinners.dk.

  1. Lovvalg og tvister

Køb via mydinners.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og mydinners, vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: mail@mydinners.dk 

Disse handelsvilkår er opdateret 15. oktober 2020.