Gyoto kokkekniv - Køkkenknive til madlavningen

Står du og mangler et par gode køkkenknive, så er Gyoto kokkeknive nogle af de bedste på markedet. Disse japanske knive er gode til fint snitteri.

knov1.1

Denne kokkekniv er det sikre valg, hvis du ønsker én rigtig god kniv, som kan anvendes til udskæringer af en masse typer af råvarer. Den er af høj kvalitet og er designet og produceret til at holde hele livet. Japanske køkkenknive, som disse fra Gyoto, vil du ikke fortryde du køber.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Skaftet sikrer et godt greb, da det består af ergonomisk sort G10-komposit, hvilket er meget behageligt og ligger fast i hånden. Desuden består knivbladet af VG10-stål, som udgør knivens hårde kerne, og som placerer kniven som en af de skarpeste og markant hårdeste på markedet. 

Kokkeknive fra Gyoto og deres hårhed ligger på 60-61 HCR. Og sammenligner man med andre kokkeknive eller køkkenknive med en typisk hårhed på 55-56 HCR, ligger denne altså i top som en af markedets bedste japanske kokkeknive. 

Hårdheden baserer sig på stålets sammensætning af mineraler samt dets høje indhold af carbon. Dermed vil skarpheden på din kniv holde længere, og du har mulighed for at beholde disse knive meget meget længe. 

Se relaterede artikler til køkkenknive

Skal der børn med i køkkenet? Så tjek de bedste børne køkkenknive ud her.

Er du på udkig efter gode og billige knive – så er Vexø køkkenknive det bedste match. 

Skal du snitte tynde skiver? Så er de japanske Scanpan Santoku knivsæt bedst i test.  

Se også vores anbefalinger til køkkenknive bedste i test her.

Er du på jagt efter de bedste  grøntsags knive? Så se vores guide til de japanske Qknives Nakiri her.

Gør din hverdag nemmere ved at bruge de solide og robuste Global G2 køkkenkniven. 

Goyto kokkeknive er en kategori for sig selv, og du ser ofte på flere modeller af denne type af der er at finde et smukt skarft pyntet med udskæringen i smukke mønstre og tegn. Det gør netop disse japanske køkkenknive helt særlige og dekorative. 

Prisen er god i forhold til det produkt du får. Kvaliteten er nemlig helt i top, og prisen er derfor rimelig og helt tilpas. Men du kan holde øje med tilbud, rabatter eller andre kampagner, hvor du måske kan være heldig at finde dem til en endnu bedre pris. 

 

Fuld liste over test af køkkenknive.