GreenPan Barcelona wokpande

GreenPans Barcelona wokpande er det rette valg til dig, der gerne vil tilberede uovertrufne retter på hurtigt og nem vis ved høj varme med asiatiske noter.

wok1

GreenPans Barcelona wokpande er designet til at holde hele livet, og derfor er du også sikret et kvalitetsprodukt, når du vælger en wokpande fra GreenPan. Wokpanden har ikke bare et superflot og minimalistisk design, mener også virkelig robust og nem at have med at gøre under enhver form for madlavning.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Wokpanden fra GreenPan er udformet i solidt aluminium, hvortil der er tilføjet en ekstra tyk aluminiumsbund med den nyeste Magneto-teknologi, som sikrer hurtig og jævn varmefordeling. Dette, samt den nyeste keramiske Termolon non-stick belægning uden skadelige stoffer, gør det muligt at svinge alle former for fødevarer rundt i panden, uden at noget sidder fast eller brænder på.

Da wokpanden er lavet i solidt aluminium vil du desuden have mulighed for at tilberede retter ved utroligt høj varme, fordi wokpanden skaber intens varme, som især er rigtigt godt til wokretter og lynstegning, som er typiske asiatiske tilberedningstyper. Panden kan opvarmes af alle varmekilder, så både induktion, gaskomfuret og andre varmekilder giver samem gode resultat.

 

Styrket med diamanter

GreenPans pander i Barcelona-serien er alle udstyre med keramisk Infinity belægning, der gør det muligt at tilberede ved utroligt høj varme, men samtidig bevare sin non-stick funktion. Belægningen er nemlig forstærket ved hjælp af diamanter, der gør wokpanden både modstandsdygtig og gør den resistent overfor skader ved høj varme og køkkenredskaber af metal.

Selvom det kan lyde som noget hokus pokus, så er der bestemt intet underliggende ved denne wokpande. Her får du et produkt, der fungerer helt optimalt og som er helt frit fra kemikaler og andre skadelide stoffer.

 

Fuld liste over test af wokpander