Global G2

De velkendte Global køkkenknive er et hit, og med god grund. Det er en solid og robust kniv, som holder mange år frem. Derudover fås de til god pris.

kniv4.1

Du har måske hørt om Global knive, køkkenknive før, og med god grund. De er at finde mange steder i fysiske og online forretninger og forhandlere. Det er et meget populært brand, som de fleste kender til.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Denne Global G2 kniv kender man ofte på de sorte prikker i stålskaftet. Dette produkt er skabt i rustfrit stål. Denne model fra Global er nem at håndtere og ligger godt i hånden. Det er en af grundene til at det er en forbruger favorit, da de fleste kan benytte den.

De første Global knive blev produceret helt tilbage i 1985, af den japanske designer Komin Yamanda. Derfor går de gode knive ind i kategorien for japanske køkkenknive. Gloabl G2 kan fås i stort set alle typer af knive i alt fra brødkniv, snittekniv, urte til universal- og filetkniv.

De kan godt gå i opvaskemaskinen, men vi anbefaler altid at man vasker sine gode knive op i hånden, da det skåner både bladet men også skaftet. Rustfrit stål kan dog tåle mere end andre knive med træskaft eller andet sart materiale.

Se relaterede artikler til køkkenknive

Er du på udkig efter børne køkkenknive så læs vores guide her.

Vil du gerne have gode billige køkkenknive? Så er Vexø køkkenknive et godt valg til dig.

Se også vores anbefalinger til det ultimative knivsæt Scanpan Santoku knivsæt – her.

Gyoto kokkekniv er en god kniv nybegyndere – læs om den her. 

Er du på jagt efter gode grøntsags knive? Så læs vores guide til Qknives Nakiri her.

Vi har samlet et overblik over køkkenknive bedste i test her.

Global G2 serien har også en “Mini Chopper” – som er god til rigtig store stykke kød, kylling eller anden stort som skal hakkes op med mere kræft. Global er overordnet set ofte kendt for deres høje og store knivblad, hvilket gør din madlavning nemmere.

Når du opbevarer dine Global G2 (eller andre modeller) anbefaler vi at du hænger dem på en magnetskinne, i en knivblok eller i knivtasker og ikke løst langs andre stål redskaber frit i skuffen. Det skader både omkring liggende ting såvel som andre ting skader dine Global køkkenknive.

Fuld liste over test af køkkenknive.