Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Gastronoma airfryer – 6 liter og 1800 watt – se tilbud

Gastronoma airfryer – 6 liter og 1800 watt – se tilbud

Bliv den glade ejer af en airfryer, og du vil lægge mærke til, hvor meget tid du kan spare dig selv for i køkkenet – find den på tilbud. Denne store Gastronoma airfryer på 6 liter og 1800 watt kan gøre livet for selv den lille og store familie godt og overskueligt. Med plads til store mængder af råvarer, er det nemlig muligt at lave mad til flere ad gangen.

Du kan blive klogere på, hvad du kan lave i denne lille ovn længere nede i denne artikel. Men lad os først komme omkring hvad der netop gør denne mini ovn special og hvilke specifikationer den har, som du potentielt kan få glæde af. Du kan hurtigt og nemt få fingrene i denne smarte og elegante model.

Med hele 6 liter i sin kapacitet er det muligt at lave store portioner, og disse 6 liter gør at den bliver en af de større maskiner, da de oftere befinder sig på omkring 3 liter normalt. Dog tager denne model ikke kæmpe stor plads på dit køkkenbord, da målene blot lyder: 34*32*39 cm.

Da den har en vægt på ca. 8 kg., kan du ligeledes nemt pakke den væk og ned i et skab eller skuffe, når den ikke er i brug. Men du snydes ikke for et flot og simpelt design, da den med sine rene linjer ikke nødvendigvis er til gene for det æstetiske i dit køkken.

Solid model – nem vedligeholdelse

Denne Gastronoma airfryer på 6 liter og 1800 watt er lavet i både plastik og stål, hvilket er det perfekte match. Med sine plastik elementer giver du plads til nem vedligeholdelse, da dette ofte kan tåle vand og vask – som man bør huske efter brug.

Desuden giver stålen i denne model et solidt indre, som er holdbart og kan holde en del år frem. Hvis du husker at vedligeholde rør og inderside, såvel som ydersiden, kan du have denne Gastronoma airfryer i lang tid frem. Tør kun indersiden af med en klud, og aldrig vask under vandhanen.

En fryer i denne forstand giver dig mulighed for derhjemme at lave alt den grill mad, som du normalt køber ved den nærmeste pølsevogn eller grill. Du kan hurtigt og nemt lave sprød kylling, pommes frites, nuggets eller andet lækkert – alt uden du behøver en friture og en masse olie.

Du kan nemlig lave mad med 80% mindre olie i en sådan fryer fra Gastronoma og alle de andre brands. Spar på olien, da den laver sprød skind på kylllingen uanset, og aldrig laver våde pommes frites. Du kan også bevæge dig ud i bagekunsten i din maskine, tørret frugt, søde desserter eller en masse andet.

Varenummer: 100414835.


Scroll to Top