Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Gastroback espressomaskine test → Læs om de bedste modeller

Gastroback espressomaskine test → Læs om de bedste modeller

gastroback espressomaskine

Der er intet som en lun og velbrygget kop kaffe til at starte dagen på. Med en Gastroback espressomaskine hjemme på køkkenbordet er det præcis hvad du kan se frem til.​

Anbefaling af bedste Gastroback espressomaskine og alternativer​

gastroback espressomaskine

Gastroback – Design​

Alt hvad du skal bruge for den perfekt kop kaffe.​
Let betjening​
Designet i retrostil​
gastroback espressomaskine 1

Ariete espressomaskine​

Semi automatisk​
Nem betjening​
Mælkeskummer medfølger​
delonghi ecam

DeLonghi​

Kan brygge to kopper samtidig​
Kompakt design​
Indeholder cappuccino system​
delonghi ecam 1

DeLonghi Magnifica S Smart​

Bryg 2 kopper samtidigt​
Indbygget automatik slukkefunktion​
Indstil kaffemaskinen til din smag​

Det er tid til at slå din indre barista løs, for med en Gastroback design basic 42615 espressomaskine har du rig mulighed for at give dig i kast med din favorit kaffe. Lav alt fra espresso og cappuccino til latte og americano. Kun din fantasi sætter grænserne, når den smarte og populære model, der har udmærket sig flot i flere test,  leverer alt dét bedste, du har brug for til at blive en pro bariasta.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Gastroback design basic 42615 espressomaskine er udstyret med en fleksibel steamer, en vandtank på 1,2 liter og en professionel pumpe med et tryk på 15 bar Flere tests peger på, at udstyret tilsammen sikrer dig en uimodståelig kaffeoplevelse, som med ét vil få dig til at glemme alt om dyr cafékaffe.

Både anmeldelser og test peger på at design basic 42615 er en god begynder Gastroback espressomaskine, da den har alt du skal bruge. Samtidig ligger den i et prisleje, hvor alle kan være med – og hvor de hjemmebryggede kaffer hurtigt er tjent ind, hvis du også har tendens til at ty til de dyre købe-kaffer på byens caféer.

Gå et ryk op i din kaffebrygning​

Drømmer du om, at gå et nyk op i din kaffebrygning, så bør du i stedet se mod Gastroback espressomaskine 42616. Her får du en noget større model med en række flere funktioner. Du skal vælge Gastroback espressomaskine 42616 hvis du drømmer om at være barista i eget hjem – med mulighed for at indstille kaffemaskine til netop den kaffe, du elsker.

Gastroback espressomaskine 42616 er en mellemting mellem en fuldautomatisk maskine og en manuel maskine. Test dig frem med denne semiautomatiske Gastroback espressomaskine, hvor du selv spiller en stor rolle i arbejdet med at brygge den perfekte kop kaffe. Det er eksempelvis dit arbejde af sørger for at kværne kaffebønnerne og steame mælken.

Gastroback espressomaskine 42616, der berømmes i flere test, er udstyret med en bønnebeholder med en kapacitet på 250 gram samt en vandbeholder med en kapacitet på 2.8 liter vand. Gastroback espressomaskinen 42616 er desuden udstyret med en indbygget kaffekværn, som kan indstilles efter dine bønner.

Du har ligeledes rig mulighed for at kreere hjerter, svaner og blomster, bedre kendt som latteart, med denne model. Den er nemlig udstyret med en mælkesteamer, så du på sigt kan blive den bedste barista i hjemmet. Test og prøv dig frem – og på sigt vil du kunne brillere på smukke mønstre, der gør oplevelsen endnu sjovere.

Begge kommer med varmeplade​

Uanset hvilken Gastroback espressomaskine du vælger, er de udstyret med en varmeplade, der kan bruges til at opvarme dine kopper inden brug. Er du også træt af kaffe, der hurtigt mister varmen? Så er det oplagt at du anvender den indbyggede varmeplade, som sikrer lune kaffekopper til din lune kaffe. Test dig eventuelt frem og find den temperatur, der passer dig.

Derfor skal du købe en gastroback espressomaskine​

Med en Gastroback espressomaskine bliver hverdagen og weekenden bare lige bedre. Det bedste må være at starte dagen med en god og hjemmebrygget kop kaffe og det har du rig mulighed for, med en af de populære modeller hjemme på køkkenbordet.

En gastroback espressomaskine er sågar lavet til brug i hjemmet i køkkenet. Med en maskine fra dette mærke får du altså mulighed for at lave en kvalitetsespresso ved hjælp af den indbyggede kaffekværn, mælkeskummer og dampudtag, som gør hver af dine kop kaffer en barista værdig.

Selvom nogle af espressomaskinerne fra Gastroback kan føles som en stor investering, viser anmeldelser i test, at det kan være alle pengene værd. Køber du en kaffe ude i ny og næ er der hurtigt rigtig mange penge at spare med maskine derhjemme. Det bedste af det hele er, at du helt selv bestemmer hvordan kaffen skal laves. Test dig frem og find den helt rette balance mellem de bedste kaffebønner og den bedste mælk, der tilsammen skaber en vanedannende kaffeoplevelse.

Kunne du godt tænke dig at få helt styr på din kaffebrygning med din Gastroback espressomaskine, men synes du det er svært at balancere kaffe, varme, vand og mælkeskum? Så er der gode råd at hente. For flere kaffebarer rundt om i landet tilbyder baristakurser, så du kan blive en pro barista. Selvom maskinerne er nemme at betjene kan du få nogle af de bedste fifs her omkring, hvordan du bedst steamer mælken, rammer den rigtige mængde kaffe og meget mere.

Læs vores fulde guide om espressomaskine her.

Forskellige funktioner og modeller​

Gastroback espressomaskine tilbyder forskellige smarte funktioner, såsom en automatisk slukfunktion, der er en ritig god sikekrheds funktion til dit hjem. Du kan også få forskellige slags tilbehør til din maskine, som f.eks. En kopvarmer eller et vandfiltreringssystem. Du kan helt selv vælge hvor avanceret det skal være med gadgets eller helt klassisk. 

Der er også stor forskel på de forskellige modeller og deres størrelser. Du kan kort sagt få lige den maskine der passer bedst til dit hjem og dine behov. Der er modeller der er helt simple og smalle eller nogen der ligner en rigtig barista espressomaskine. 

F.eks. Deres model som hedder gastroback espressomaskine 42719 kan fås i flere forskellige farver som er super smarte og nemme at have plads til i køkkenet derhjemme. 

Hvad er unikt ved en gastroback espressomaskine​

Først og fremmest er deres maskiner holdbare og super nemme at bruge hvor du er sikret et godt resultat hver eneste gang. Deres forskellige modeller er tilpasset til forskellige behov for brugerne, så du helt selv kan vælge den der passer bedst til dig ud fra behov og budget. 

Deres maskiner fås i forskellige slags materialer som f.eks. Rustfrit stål, der kendetegner en holdbar og rustik kaffemaskine, hvor dem i plastik ofte er billigere og i en farve som f.eks. sort. 

Et eksempel på en maskine i plastik er gastroback espressomaskine 42615 som fås i sort og som har en yderst fornuftig pris på omkring 1000. Det er en rigtig god pris for en god semiautomatisk kaffemaskine med mælkeskummer. 

Et andet godt eksempel på en maskine fra mærket i rustfrit stål er den populære semiautomatiske model med indbygget kaffekværn og mælkeskummer  kaldet gastroback espressomaskine 42616. Den ligger med god grund i et lidt højere prisleje men dog slet ikke i den dyreste ende når det kommer til espressomaskiner. 

Stål er et super godt materiale til køkken maskiner som gerne skal kunen tåle at blive brugt men som man samtidig gerne vil have en forventning om holder længe. 

En anden ting der er godt og unikt ved en gastroback espressomaskine er at de er super nemme at anvende selv for nybegyndere. Ligesom det simple design så er betjeningen også simpel og nem at gå til. Du kan med fordel blot følge brugsanvisnignen første gang du skal bruge din kaffemaskine og selv fornemme hvor brugervenlige de er. 

espressomaskine

Det der er aller mest unikt ved en gastroback espressomaskine er at uanset hvilken model du vælger, så er du garanteret et ensartet resultat, som er en kop lækker kaffe. Der er som sagt variationer når det kommer til materialet på maskinerne men du kan altid være sikker på at få en god kop kaffe. 

Du bør altså med god grund overveje at vælge at købe en gastroback espressomaskine hvis du gerne på en nem og billigere måde vil have mulighed for at lave og servere god kaffe derhjemme til dig selv eller dine gæster. Det er ikke rocket science at lave kaffe på deres kaffemaskiner, så hvis du ikke nørder så meget i alle de forskellige processer som der ellers kan følge med en sådan kaffemaskine, så er det et rigtig godt bud at undersøge om en af maskinerne fra Gastroback skal være dit næste køb.

Hør mere om de forskellige espressomaskiner her​


Angivelse af kilder og tests:

  • Real Homes har anmeldt maskinerne her.
  • Test Vergleiche har anmeldt dem her.

[ratemypost]

Scroll til toppen