Gasgrill bedste i test - Sommerguiden til haven 2022

Sommeren er nær og det betyder massere af grill og at gøre haven sommerklar til et nyt år i 2022. Det smarte ved en gasgrill er at den er nem at betjene og ikke behøver særlig lang tid til at opvarme.

forsidebillede

Vores anbefalinger

weber gasgrill

Weber Q3000

Weber Q1200

Weber Q1200

weberspirit

Weber Spirit II

Interesseret i flere gasgrill? 🚀

Mangler du en pålægsmaskine? Så tag et kig på Elgigantens hjemmeside. De har et stort sortiment du kan vælge imellem.

elgiganten logo

Du skal nemlig bare tænde for gassen og dreje på knapperne for de forskellige funktioner. 

I vores overblik over gasgrill modeller som har klaret det bedst i test i 2022, her er vores overblik over de bedste af de luksuriøse, budgetvenlige og alt derimellem. Der er ofte tilbud på gasgrill henover foråret, så her kan det være værd at tjekke rabatter ud. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

I denne artikel

I denne guide dækker vi de bedste Grill på markedet i 2022. Du vil her få en guide til vores favoritter  samt diverse  detaljerede oplysninger en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en gasgrill. Lad os komme i gang.

Gasgrill bedste i test 2022

weberspirit

WEBER SPIRIT II E-310

frishop logo

Prisklasse: 3815,- kr

Hvorfor lige WEBER SPIRIT II E-310​?

WEBER SPIRIT II E-310 gasgrill har massere af forskellige funktioner, hvor der er plads til både tilberedning og ha en god mellemstørrelse. Den kommer med sit eget grill system, 3 brændere, varme justering og pålidelig optænding.

Weber Q1200

WEBER Q 1200

elgiganten logo

Prisklasse: 1.715 kr

Hvorfor lige WEBER Q 1200?

WEBER Q 1200 GASGRILL har en let transportabel variant hvor der især kan pointeres at dens non-stick-grill-overflade gør den utrolig nem og den bedste at gøre ren.

weber gasgrill

Weber Q3000

elgiganten logo

Prisklasse: 3299 kr

Bedste i test med få funktioner

WEBER Q 3000 er en lidt billigere Weber model men som ikke går ned på kvalitet. Der er dog få funktioner til grill entusiasten, men hvis ikke man er det, er denne

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos mydinners sammenfatter vi vores anbefalinger på baggrund af eksterne test, kommentarer fra kunder og anmeldelser. Vi foretager research på det enkelte produkt, så du får et overblik over, hvilke produkter og forhandlere du kan finde på markedet, og hvordan de differentierer sig.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

  • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver produktets fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke produkt og nuancerer anbefalingen. Vi kan derfor give præcise anmeldelser på produkter, som er testet og anmeldt.
  • Vores undersøgelser indebærer både research på udseende og design, pris samt den funktionalitet og specifikationer, som de forskellige produkter har.
  • Vi går ind i oplysninger såsom garantier, omdømmer og brands.
  • Vi vurderer og undersøger den omtalte kvalitet, hvilket ofte sker i relation til prisen, da disse to faktorer ofte påvirker hinanden.
  • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode produkt, og de specifikke fordele og ulemper produktet har.