Frokostordning København - Guide til det bedste sted

frokostordning København

Frokostordning for store og små virksomheder

Mange virksomheder med både mange eller få personer ansat, vælger at benytte sig af en frokostordning. Hvis din virksomhed befinder sig i København, findes der mange forskellige cateringvirksomheder at vælge imellem, som alle tilbyder lækker frokostordninger til en god pris.

Et stort overtal vil nok mene, at frokosten er enhver arbejdsdags højdepunkt, der kan man nemlig få en tiltrængt pause fra arbejdet og få snakket om ikke-arbejdsrelaterede emner med sine kolleger. Det gøres bedst og på hyggeligste vis over en lækker frokost, hvor alt er gjort klar og man bare kan sætte sig til bords.

Med en frokostordning kan du sørge for at få leveret sund, varieret og ikke mindst velsmagende mad, direkte til dit kontor så dine medarbejdere kan fortsætte deres arbejdsdag fyldt op med energi og næring.

De bedste frokostordninger er dem som indeholder en stor variation, så i ikke bliver trætte af maden. Samtidig bør din virksomhed gå efter et sted, hvor brugen af lokale og sæsonbetingede råvarer er prioriteret højt.

Læs med videre hvor MyDinners guider dig til de bedste steder, som tilbyder frokostordning i København.

Able

Hos Able tilbyder de frokostordning i København hvor alle størrelser virksomheder kan være med, det er nemlig lige meget om i er fem eller 100 ansatte, Able kan sørge for en god frokostordning til jer. De samarbejder blandt andet med mange forskellige køkkener og tilbyder ordninger i forskellige prislejer. Man kan nemlig finde frokostordning til helt under 50 kroner.

Andre fordele ved dem, er at de altid leverer maden til tiden, hvis dette dog ikke skulle ske, er leveringen gratis. Derudover har de en madambulance tilknyttet hvis der skulle mangle noget.

Maaltidet

Hos Maaltidet kan man få serveret en lækker frokostbuffet direkte til kontoret i København. En sådan buffet består typisk af en varm hovedret, salater, diverse pålæg og rugbrød, samt hjemmebagt kage hver torsdag. Hvis du ønsker specialretter, kan de desuden lave vegetariske-, veganske- eller gluten/mælkefri hovedretter.

Til dage med kundemøder eller andet, kan man få frisksmurte sandwich, smørrebrød eller morgenmad. Hos Maaltidet er mulighederne for frokostordning i København mange.

Nordic Catering

Hos Nordic Catering kan din virksomhed få leveret frokost som er tilpasset lige netop din virksomheds behov. Her får du ligeledes en frokostbuffet bestående af flere slags retter, som altid er velsmagende. Her er der samtidig tænkt over at mindske madspild. Deres buffet er desuden altid sammensat af årstidens friske råvarer og har stor variation fra uge til uge.

Du kan vælge at tilføje en vegetarisk dag om ugen og på den måde bidrage til miljøet.

Cofoco

Cofoco food leverer en frokostordning i København af høj kvalitet. Her får du mad, som er skabt med inspiration fra alle verdens køkkener og som varierer fra uge til uge. Hver dag leverer de tre salater, en varm ret og kage én gang om ugen.

Du kan forvente at få mad, som hver dag er inspireret af enten indiske, amerikanske, italienske, mexicanske retter samt meget andet. Du kan samtidig her vælge, hvorvidt din frokostordning skal være 100% kødfri eller om den kun skal indeholde få kødfrie dage.

Læs også dette:

Mange virksomheder mangler videomateriale i deres markedsføring. Læs mere om hvordan det kan blive løst her.

Kan du godt lide grøntsagssmoothie, så læs meget mere om det her.

» Find oplevelser i Århus her

» Se de bedste sushi deals her.

» Sushi Frederikssund – Læs vores anbefalinger i dag.

» Sushi Valby – Se vores guide her på siden.

» Hvad er den bedste buffet i København? Læs vores anbefaling her.

» Skal du have en sund frokost i byen? Så tjek vores ideer her.

» Skal du have en brugt ladcykel? Læs vores guide her!

» Læs om mustang el ladcykel her.

» Hvilken billig el ladcykel skal du købe? Læs mere her på siden.

» Skal du købe det bedste el ATV i test, så læs med her på siden.

» Søger du et el løbehjul til børn? Se vores guide her.

» Hvilken røremaskine skal du vælge? Bliv klogere i vores test.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.