Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Helsingør – Gode spisesteder tæt på Kronborg

Frokost Helsingør – Gode spisesteder tæt på Kronborg

Bedste frokost helsingør

Er du sulten efter en god oplevelse til frokost i Helsingør, så er der mange muligheder. I Helsingør finder ud nemlig masser af gode spisesteder, hvor du kan sætte tænderne i noget lækkert, både traditionelle frokostretter og mere moderne takes på en lækker frokost i byen.

Du kan med fordele søge ned af de mindre gader i den hyggelige by, hvor du vil kunne finde små, intime spisesteder og en restaurant, der kan give dig en hyggelig stund i den nordsjællandske havneby med det smukke Kronborg slot i spidsen.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Her finder du den bedste restaurant

Vi har fundet de bedste spisesteder at søge hen, når du er skal have en lækker frokost i Helsingør. Vi har fundet de steder, hvor du får allermest for pengene, uanset hvilken type af frokost du er mest til. 

Café Kadetten

Kadetten finder du gode og simple anretninger, der helt sikkert vil få dit mundvand til at løbe ved tanken. Selvom maden er simpel, så er smagene store. Der er stort fokus på de gode råvarer, og derfor bager de også selv deres eget brød for tradtionelvis i caféen.

Mens du nyder en lækker frokost med udsigt til Kronborg inden for slottets mure, så vil du kunne mærke den gode stemning, der findes blandt de ansatte i café, som hver har deres udfordringer. Kadetten fokuserer nemlig på at være socialt inkluderende, og derfor vil du finde flere udviklingshæmmede tjenere, kokkeassistenter og værter i caféen i Helsingør.

Adresse: Kronborg 10A, 3000 Helsingør


Café Olai

Denne lille, intime restaurant i Sct. Olaigade er den ældste af sin slags i Helsingør. Derfor er det også en sand perle for byens lokale, som ofte nyder en god frokost i de hyggelige lokaler. På menukortet kan du finde gode klassikere, som stjerneskud, tarteletter og gammeldags æblekage, men mere moderne takes er også at finde.

Adresse: Sct. Olaigade 19, 3000 Helsingør


Om forfatteren

Scroll to Top