Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Frokost Greve – De bedste spisesteder samlet lige her

Frokost Greve – De bedste spisesteder samlet lige her

frokost-greve

Greve kommune har en hel del at byde på, eksempelvis smukke omgivelser, med Greve Strand og rig på mulighed for, at finde et godt sted at spise frokost.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Maven rumler, og du prøver ihærdigt at finde det bedste sted at spise frokost i Greve. Derfor er du hoppet på en god gammel Google søgning. Mydinners er din guide til, at du på ingen tid kan finde dét sted hvor du skal spise frokost.


De bedste frokost steder i Greve

Vi kender alle til at være endt, i den helt store søgning, om hvor de bedste frokost steder er i Greve. Mulighederne er mange og du er måske ikke fra Greve og kender derfor ikke til alle de bedste steder. 

Derfor har vi skrevet denne guide til dig, hvor vi har listet ideer  til de steder, som vi kan anbefale at tage et smut forbi, når du befinder dig i Greve til frokost.


Jenners Seaside

Ønsker du en frokost i Greve, hvor oplevelsen er i fokus? Hvor du kan nyde maden i de fineste omgivelser. Så er Jenners Seaside, det helt rigtige sted at nyde en bid mad. 

Deres frokost byder på både kolde og lune retter, som er serveret i det fineste service. Alle råvarene er friske og bliver tilberedt med omhu. Du kan i udvalget til frokost menuen eksempelvis få: Fiskefileter, hjemmelade fiskefrikadeller. Der er selvfølgelig også anretninger til dem som ikke elsker fisk. 

Jenners Seaside, vælger at byde velkommen til alle, derfor ligger de i en prisklasse hvor ingen bliver udelukket. 

Åbningstider: 11-16
Kan ændres i takt med vejret

Adresse: Havnevej 20 · 2670 Greve


The bagel house

Er du mere til en lidt hurtig løsning, hvor der er andre elementer i fokus? Så er The bagel house i Greve et godt bud på en frokost. 

Her får du de lækreste bagels hvor sundhed og kvalitet er i højsædet. Du får muligheden for at smage på sprøde grøntsager og dressinger med ekstra smag. Du får en nem løsning på en sund frokost, hvor du stadig kan smage at der er blevet kræset om råvarerne. 

De tilbyde både bagels, sandwicher, wraps mm. Nyd frokosten i Greve med en juice, smoothie eller en af deres shakes, som også kan nydes som en dessert.

Adresse: Over Bølgen 20, 1-4 2670, 2670 Greve

Restaurent Fregatten

Nyd din mad med udsigt. Hos Restaurant Gregatten får du en oplevelse med fine og smagfulde retter, med en udsigt ud til havet. Her får du klassiske frokostanretninger, hvor muligheden mellem smørrebrød, lette anretninger eller en platte til din frokost i Greve er en mulighed. Valget er helt dit eget, hvad du lige har lyst til.

Adresse:  Greve Marina, Hejren 23, 2670 Greve


Angivelse af kilder og tests:

Eater.com – se kilde
Provitamil.com – se kilde

[ratemypost]

Scroll til toppen