Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Frisør København – Den bedste frisørsalon til damer

Frisør København – Den bedste frisørsalon til damer

frisør københavn

Hvis du trænger til at få klippet lokkerne, og derfor er på udkig efter den bedste frisør i København, så læs med her. Vi har samlet en oversigt over nogle af de saloner, hvor du kan få klippe, plejet, farvet og stylet dit hår præcis som du ønsker.

Hvis du er løbet tør for idéer selv og har behov for en faglig vurdering samt en dygtige damefrisør eller herrefrisør, som skal kreere en nyt og unikt look til dig, så er du også kommet til det rette sted. Hos en kyndig frisør vil du blive ekspederet på bedste vis, så du kan få en smart frisure, der passer til din ansigtsform, din hårfarve samt hudtone.

Her er dine muligheder


Hos Mydinners vil vi gerne give den bedste guide, så du ikke er i tvivl om, hvilken damefrisør eller herrefrisør, du bør opsøge, når du er på udkig efter en ny og dygtig frisør i København. Vi ved nemlig godt, at det kan være nervepirrende at sætte sig til rette i en stol og lade sig klippe eller farve. Dog vil det, med en frisørsalon i denne guide, ende med et superflot resultat.

bedste frisør i københavn

Herunder kan du se vores udvalg af de bedste saloner i København, så du kan finde en god frisørsalon med en dygtig og respektfuld frisør.


Frisør Koch

I denne salon kan du blive klippet, få en forfriskende farve i håret, blive stylet til fest eller blot få studset dine spidser. Frisør Koch er både en damefrisør og en herrefrisør, som i generationer har nydt at kredse om kunder og pleje deres hår.

Denne frisør er en af de mest foretrukne i København, både fordi personalet respekterer enhver kundes ønsker og behov, giver sin ærlige mening samt har flair inden for de nyeste og mest innovative metoder inden for dame- og herreklip, farvning og styling.

Desuden kan du få råd om alverdens produkter til alle typer af hår. Så hvad end du døjer med hovedbundsproblemer, skæl, blot vil have vejledning om de bedste hårprodukter samt hårpleje, så er der hjælp at hente hos Frisør Koch. Du er sikker på få et sundt og smukt hår efter et besøg i denne frisørsalon.

Adresse: Skindergade 37, 1159 København

Læs mere på deres hjemmeside frisoerkoch.dk.Klemmes Hairdresser

I denne hyggelige salon finder du både en damefrisør, der har styr på alt fra smukke toner og lange som korte lokker og smarte frisurer. Det er en fin salon, hvor personalet ønsker at føre en forskel for sine kunder.

Er du på udkig efter en herrefrisør af bedste kaliber, finder du også en barber i denne salon i København, hvor du både kan få hårkur eller en trimning, hvis behovet for netop dét, er opstået. Tag et smut forbi denne frisør og bliv forkælet af en professionel frisør.

Adresse: Ny Adelgade 9, 1104 København

Læs mere på deres hjemmeside klemmes.dk.


Reboot Organic

Er du på jagt efter en bæredygtig frisør i København, som går op i både miljø og økologiske behandlinger og produkter, så er Reboot Organic måske noget for dig.

Her finder du nemlig dygtige specialister i behandling med bæredygtige og økologiske produkter og teknikker, der både passer på dig og miljøet. Derfor holder dig sig også altid opdateret på de nyeste tendenser og teknikker, så du får den bedst mulige behandling.

De specialiserer sig blandt andet i balayage, og derfor vil mange nok definere dem som en damefrisør, men faktisk er de også ganske kyndige til de mandelige lokker, så hvis du er på udkig efter en herrefrisør, finder du også en her. Tag et kig, hvis dette lyder som noget for dig.

Adresse: Torvegade 33, 1400 København K

Læs mere på deres hjemmeside rebootorganic.dk.


RODEO

Når man taler om frisører i København, kan man næsten ikke komme uden om RODEO, som nok er Københavns største frisørkæde. Du kan nemlig finde den populære kædes saloner hele 10 forskellige steder i og omkring København og Storkøbenhavn.

De har gode, konkurrencedygtige priser, som især gør dem populære hos den yngre målgruppe. Dette betyder dog ikke, at du ikke også kan komme forbi til en klipning eller en farvning, hvis du har passeret de 50. Der er bestemt plads til alle.

Denne frisør i København er således et godt valg til dig, der godt kunne tænke sig lidt rabatter her og der, når du skal have en klipning, men også, hvis du godt kan lide et lidt ungdommeligt og moderne take på den traditionelle herre- eller damefrisør.

Find dem her:

 • Kay Fiskers Pl. 4, 2300 København S
 • Amagerbrogade 78, 2300 København S
 • Klosterstræde 16, 1157 København K
 • Nørrebrogade 28, 2200 København N
 • Østerbrogade 49, 2100 København Ø
 • Jernbanepladsen 10, 2800 Kongens Lyngby
 • Valby Langgade 36, 2500 Valby
 • Istedgade 43a, 1650 København V
 • Rolighedsvej 3, 1958 Frederiksberg
 • Gammel Kongevej 95, 1850 Frederiksberg C


Læs mere på deres hjemmeside rodeo.dk.


Angivelse af kilder:

 • Få inspiration til at lave flotte frisure lige her.
 • Guide til at blive den ultimative frisør.

Om forfatteren

Scroll to Top