Flæskesteg i airfryer - Find den bedste opskrift

En airfryer er blevet et meget populær køkkenmaskine verden over, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke retter du kan lave. Læs med her for at vide mere om, hvordan du laver flæsteg i din airfryer.

flaeskesteg-i-airfryer

Hvordan laver jeg flæsketsteg i en airfryer?

Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste danskere elsker flæskesteg. Mange forbinder den lækre ret med juleaften, men den kan altså også anbefales alle andre dage på året.

Problemet der ofte opstår, når man skal lave flæskesteg er dog, at sværerne ofte kan være vanskelige at få sprøde, og kødet hurtigt kan miste saft og mørhed. I en almen ovn kan det være svært at kontrollere, at sværerne bliver sprøde samtidig med, at kødet bliver mørt og saftigt.

Med flæskesteg i airfryer har det aldrig været nemmere at lave de perfekte svær, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af kødet. En airfryer har nemlig en helt særlig og unik evne til at gøre madvarerne sprødere, end en ovn kan.

Flæskesteg i airfryer opskrift:

Her finder du en opskrift, som guider dig til at opnå den perfekte kampsteg med de sprødeste ben. Du behøver ikke at vente helt til juleaften – prøv den allerede i dag.

Hvad skal du bruge?
1,5 kilo flæskesteg
Groft salt

Fremgangsmåde:
Sørg for at flæskestegen er skåret helt ned til kødet.
Drys med groft salt mellem hver eneste svær.
Salt dernæst kødet
Lad steget hvile i 20 minutter
Placer flæskestegen i sin airfryer og hæld en smule vand i. Her er det vigtigt, at stegen står helt lige i kurven.
Varm din airfryer på 180 grader og giv flæskesteget 1 time
Skru derefter op på 200 grader og lad stegen være i ca. 15 minutter indtil sværerne er sprøde
Server

Med denne nemme flæskesteg i airfryer vil du opnå den helt perfekt kampsteg.

Andet end flæskesteg i airfryer?

Det er naturligvis ikke kun flæskesteg, du kan lave i denne smarte maskine. Du kan f.eks. Lave lækre snacks, andre hovedretter, desserter og meget mere.

Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvilke retter, du kan lave til dig og familien. Husk, at den smarte maskine er en erstatning til friture og ovn. Derfor kan du lave stortset du samme retter i en airfryer, som du kan lave i den almindelige ovn eller friture.

Til gengæld vil du spare massere kalorier ved ikke at skulle friturestege din mad. Og bare rolig; du er stadig garanteret lækkert sprød mad med denne smarte køkkenmaskine. Ydermere vil du som erstatning til den almene ovn opleve, at madlavningen aldrig har været nemmere.

Med en den smarte køkkenmaskine går madlavningen meget hurtigere, og du vil også undgå at skulle være opmærksom på varmefordelingen, da den smarte køkkenmaskine fordeler varmen jævnt.

Vil du blive klogere omkring den smarte køkkenmaskinen, så kan du her læse meget mere om airfryer.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.