Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Opskrifter » Fiskefilet i airfryer opskrift – nemt og hurtigt

Fiskefilet i airfryer opskrift – nemt og hurtigt

Fiskefilet i airfryer

Har du du prøvet at lave din fiskefilet i airfryer? Hvis ikke er det måske et forsøg værd. Der findes nemlig intet, der kan pifte frokostbordet op som en sprødstegt fiskefilet. Med denne smarte tilberedningsmetode får du ikke kun et perfekt resultat, du også tid og store mængder fedtstof.

Fiskefilet i airfryer

Fiskefilet i airfryer opskrift – find din guide her

Med denne opskrift er du sikret den sprødeste fiskefilet i airfryer ved brug af næsten ingen fedtstof.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 8 min
Samlet tid 13 min
Ret aftensmad, Fisk, Frokost
Køkken Dansk
Antal 2
Kalorier 220 kcal

Ingredienser
  

  • 2 stk. Fiskefilet
  • 1 spsk. Olie
  • 1 spsk. Citron

Sådan gør du
 

  • Tænd for din airfryer og lad den blive varm
  • Spray med lidt olie på begge sider af fisken
  • Når maskinen er varm tilføres de to fiskefileter risten i midterste rille i ovnen
  • Giv dem 8 min. på cirka 180 grader
  • Tag dem med at ovnen og lad dem køle af på risten
  • Server med citron, remoulade, rugbrød eller hvad du foretrækker

Video

Noter

Server din fiskefilet i airfryer med hjemmelavet remoulade. 

Nutrition

Serving: 100gCalories: 220kcal
Keyword Aftensmad, airfryer, Fisk
Tried this recipe?Let us know how it was!

Fiskefilet i airfryer – næsten uden fedstof

Kan man virkelig tilberede fiskefilet i en aifryer? Det spørgsmål stiller du måske dig selv efter at have læst denne opskrift. Og svaret er selvfølgelig ja – desuden med et yderst lækkert og tilfredsstillende resultat.

Det bedste af det hele er, at den smarte teknologi i maskinen sikrer, at du næsten ikke skal bruge noget fedtstof ved tilberedning. Alligevel er du sikret det sprødeste resultat – der er lige til at servere på frokostbordet til jul, påske eller på en ganske almindelig onsdag.

Uendelige serveringsmuligheder

Vi kan vi alle blive enige om, at den sprøde fisk er et sikkert hit på frokostbordet. Hvordan den serveres og nydes bedst kan der dog være delte meninger til. Der findes nemlig et utal af måder, hvorpå den lækre frokostspise kan serveres.

Foretrækker du at gå klassisk tilværks, går man aldrig galt i byen med en god skive rugbrød, hjemmelavet remoulade og selvfølgelig et pift frikspresset citron. Kombinationen og foreningen af det sprøde, salte, søde og syrlige skaber en fortrukken mad, som sjældent fejler på frokostbordet.

En klassisk mad, der ligeledes involverer den lækre spise og som aldrig fejler ved frokostbordet er stjerneskuddet. Her forenes sprød fisk med rejer, lakserogn, grøntsager og en god, hjemmelavet dressing og skaber et fuldendt stjerneskud fuld af smag og karakter.

Vi kommer heller ikke uden om den serveringsmulighed, der involverer pommes fritter og remoulade. For mange er dette nemlig den eneste måde, hvorpå den lækre spise kan nydes. Er du mest til denne version er det værd at pointere, at dine pommes frites også nemt kan laves i din airfryer.

Med andre ord kan du spare store mængder fedtstof, hvis du laver hele retten i maskinen. Det er dog vigtigt, at du laver de to elementer forskudt og ikke samtidig. Herved opnår du nemlig et yderst lækkert resultat. Vil du spare på kalorierne, kan du også erstatte de sprøde pommes med grøntsager. Her er den smarte varmluftsovn igen ideel idet, du du nemt og hurtigt kan tilberede grøntsagerne i maskinen.

Angivelse af kilder:

Scroll to Top