Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Espressomaskine med kværn og mælkeskummer – testvindere

Espressomaskine med kværn og mælkeskummer – testvindere

bedste espressomaskine med kværn

Vil du som mange andre også gerne eje en espressomaskine med kværn og mælkeskummer, så kan vi hjælpe dig på vej med et overblik over mulige kaffemaskiner, som du kan finde på markedet.

Med denne type maskine er det muligt at friskmale sine bønner, så den helt rette aroma kommer i din kaffe, og prikken over iét med en perfekt steamer mælk, så du kan lave cremede kaffer i hjemmet til dig selv og dine gæster.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Find din kommende kaffemaskine

Der findes mange forskellige modeller og brands, når vi taler om en espressomaskine med kværn og mælkeskummer. Derfor har vi herunder samlet et udvalg af de bedste. Det kan variere, hvad folk mener er bedst grundt forskellige behov, og derfor kan du selv udvælge dig din favorit.

Sage the barista Touch

Det populære mærke Sage, har lavet denne kaffemaskine som har tilhørend mælkeskummer og kværn, så du kan lave de lækreste skummede kaffer. Denne model fra Sage har touch funktion, så du kan vælge præcis den kaffe du ønsker skal laves klar til dig. På den måde er det også en semi automatisk espressomaskine.

Den er nem at rengøre, da den både har en drypbakke som sikre renlighed men også aftagelige elementer, så du nemt kan vaske dem i håndvasken ved siden af. Foruden det er den i rustfrit stål, så den er nem at vedligeholde og det er et solidt materiale.

Gastroback Design Espressomaskine advanced – Batista edition

Hvis du er på udkig efter en manuel espressomaskine med kværn og mælkeskummer er denne Gastroback Barista edition en rigtig fin kaffemaskine, som kan hjælpe dig godt på vej med en god kop kaffe. Den kan brygge op til to kopper ad gangen, og den har en manuel mælkesteamer på siden.

Derudover kan der være op til 300 gram bønner i beholderen på toppen af denne kaffemaskine. Der er rig mulighed for at vælge præcis den bønne du elsker, så du kan friskmale denne med din espressomaskine med kværn.


Om forfatteren

Scroll to Top