Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Brugt espressomaskine professionel – Se gode 2023 tilbud

Brugt espressomaskine professionel – Se gode 2023 tilbud

Afkalkning af espresso maskine

Nyder du også kvalitetskaffe om morgenen og elsker du at være en del af kaffe processen, men synes det er for mange penge? Så kan en brugt stadig give dig alle dine ønsker. Se god brugt espressomaskine herunder, både til professionel og privat.

Brugt espressomaskine fra Kaffepro

Sense Appliances kaffemaskine

Sense Appliances SEM07S

Nem og hurtig at brygge kaffe på
Mange valgmuligheder
Muligt at indstille til egne kaffedrikke

Ligesom alle andre brugte ting vil der altid være tilfælde, hvor kvaliteten ikke er god. Dog er der massere eksempler på en god brugt espressomaskine, som både kan købes til privat eller professionel brug.

Espressomaskine brugt til privat og professionel

Der er ingen regler for, hvorfra du skal købe din kaffemaskine til professionel brug. Med andre ord kan du altså sagtens købe en brugt espressomaskine, der vil fungere fint til professionel brug. Det er sefvølgelig ekstra vigtigt, at du har styr på kvaliteten af maskinen til professionel brug.

Det ville være ærgerligt, hvis du købe en brugt espressomaskine til din forretning eller andet, der ikke leverer kaffe af god kvalitet. Det er umuligt at sige, hvor du skal lede for at finde en troværdig sælger, men i langt de fleste tilfælde vil du kunne finde en troværdig sælger på DBA eller Facebook Marketplace. Du bør altid spørge om kvitteringen i forbindelse med køb af brugte modeller til professionel brug for med sikkerhed at kunne vide, hvornår maskinen er købt.

Derudover vil der også være et hav af muligheder hvad angår køb af en brugt espressomaskine til privat brug. Du kan sagtens finde brugte modeller, der er ligeså gode som nye til en langt billigere pris.

En maskine til enhver smag

Der er utallige modeller at vælge mellem, når du er på jagt efter en brugt espressomaskine til privat eller erhverv. Du kan med fordel sætte dig ind i, hvilken model du ønsker, før du går på jagt efter brugte maskiner. 

Først og frememst bør du overveje, om du ønsker en fuldautomatisk, automatisk eller semiautomatisk udgave. Dette er meget vigtigt at tage stilling til, før du køber en brugt espressomaskine. Dernæst bør du også overveje, om du vil have din maskine stående fremme. Nogle modeller er nemlig udviklet med et tidsløst og tidsløst design, som egnet til at have stående fremme på.

Savner du kvalitetskaffen om morgenen?

Det kan være svært at få sig selv op om morgenen, især i de kolde vintermåneder. Og til tider er det ligesom om hovedet ikke fungere før man får aromaen og smagen af den sorste drik. 

Nyder du også kvalitetskaffe om morgenen og elsker du at være en del af kaffe processen, men synes det er for mange penge? Så kan en brugt stadig give dig alle dine ønsker.

En god kop kaffe behøver ikke koste mange penge, med en brugt espressomaskine er det stadig muligt. 

Med en brugt espressomaskine, kan du med fordel anse om maskinen er noget for dig, hvis du har tvivlet om du ville få glæden af den eller ej. 

Måske er du studerende eller bare ikke har de store pengesedler til at ligge et så stort beløb som mange espressomaskiner koster. Så er det godt at der altid vil være folk som sælger ud af sine gode køb. 

Uanset om du køber en brugt eller ny espressomaskine, så vil du til en hver tid være sikret varm koffein drik, som kan nydes en travl morgen, på arbejdet eller til eftermiddagskaffen med et lille stykke kage til.

“Gir du kaffen”

Den mest populære sætning, som alle har brugt om de drikker kaffe eller ej.- “Gir du kaffen” det er den perfekte måde at få en aftale stablet på benene. 

De hyggelige stunder findes somregel altid med kaffen i centrum, det er anledningen til at invitere gæster over til en lille sludder for en sladder. Så tæn for kaffemaskinen og vent på at dine gæster ankommer. 

En brugt espressomaskinen vil altid kunne brygge den varme drik, som aldrig går af mode, det er en sikker vinder til alle anledninger, stille aftener og selv til de helt store arrrangementer er kaffen til at spotte. 

Hvis du leder efter en brugt espressomaskiner, er der rig mulighed for at finde den helt rigtige som vil indfri alle dine ønsker til en god kop kaffe. Der findes mange som sælger, det handler bare om at finde de gode tilbud.

delonghi-ecam250-23-espressomaskine-0132213166-41883-1-2

Hvorfor købe en brugt espressomaskine?


Grunden til at mange ikke kaster sig ud i at købe en professionel espressomaskine, er ofte på grund af prisen. Det kan være en dyr fornøjelse, da en espressomaskine er lidt af et luksusprodukt, der er genialt til kaffeelskere. Hvis du ikke har budget til at købe en maskine fra ny, er der intet i vejen med at købe en brugt. De er ofte at finde i høj kvalitet, så du næsten snyder dig selv ved at købe en ny. Der findes også forskellige måder at købe en brugt maskine på, nemlig både af privat personer men også gennem forskellige forhandlere, der er eksperter i at istandsætte brugte maskiner til nye.

Hvis du gerne vil have en espressomaskine derhjemme, kan det være en oplagt idé at undersøge om det produkt du har udset dig er at finde brugt nogen steder på nettet. Du kan på den måde spare en masse penge og få samme produkt. Så længe den tidligere ejer har sørget for at holde maskinen godt ved lige ved f.eks. ofte at afkalke den, så burde det ikke være noget problem at købe en brugt.

Netop pga prisen og den lidt luksuriøse tendens, er det måske mest oplagt at man finder en espressomaskine på en arbejdsplads såsom et kontor. De er mange arbejdspladser der investerer i en espressomaskine, så medarbejderne og eventuelle kunder kan få god kvalitetskaffe på kontoret. 

Der findes flere forskellige hjemmesider og forhandlere, der tilbyder istandsatte og gennemtestede brugte espressomaskiner, hvis du er mere til det fremfor at købe fra en privat person. Der kan du også typisk få garanti med i købet, hvis du vælger at købe den hos en forhandler, der lover dig et istandsat produkt.

Hos en forhandler, der istandsætter maskiner, kan de udskifte dele af maskinene efter behov, hvilket sikrer dig et produkt i optimal stand. Det kan være en smule dyrere end, hvis du køber en maskine brugt på f.eks. Dba men du får til gengæld garanti for pengene og et produkt, der er testet og kvalitetssikret.

FAQ – Brugt espressomaskine

Angivelse af kilder

Om forfatteren

Scroll to Top