Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Espressomaskine - bedste i test og din ultimative guide

Af

bedste kaffemaskine

Er du en vaskeægte coffee addict eller ønsker du bare at kunne byde dine gæster på en god, velbrygget, varm kop kaffe? Uanset om det er for at tilfredsstille dit eget behov, eller du har familien og vennerne, som jævnligt kommer på besøg, i tankerne, så er du landet det rigtige sted. Her har vi lavet en guide til dig på: espressomaskine – bedst i test. 

Om det er sommer eller vinter har ingen betydning, når vi snakker kaffe. Den stærke, energigivende drik kan nemlig nydes på alle tidspunkter af året. 

Dog er prisen på den elskværdige drik steget meget, og mange synes hurtigt det kan blive lige lidt for dyrt for en kop kaffe. Hertil er den bedste løsning at anskaffe sig en espressomaskine, så du kan nyde din kaffe derhjemme til en helt anden pris. 

Der er mange virksomheder og forhandlere som har gennemskuet det smarte ved at have sin helt egen espressomaskine, så hvilken skal man dog vælge? Det hjælper vi dig med. Vi har nemlig lavet en test af mange forskellige modeller, så du nemt kan vælge lige den kaffemaskine, som er den bedste til dit behov.

Vores guide på den bedste i test espressomaskine:

Hos Mydinners har vi til opgave at udvælge de bedste produkter på markedet til dig som forbruger. Dette gør vi ved at lave en grundig research af de forskellige produkter, vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet forhandlerens hjemmeside, produktspecifikationer og forskellige features. Derudover sammenligner vi forbrugernes anmeldelser af produktet samt undersøger og gennemlæser andre tests af produktet. 

De produkter, som du finder i artiklen, kan du som regel købe hos vores partnere, og vores research og test af produkterne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket produkt du skal vælge, hvis du er i tvivl om produktets specifikke fordele og ulemper.

Hos Mydinners vurderer vi produktet ud fra:

Delonghi La Specialista

#1 Delonghi La Specialista - til kaffeeksperten​

Denne fantastiske espressomaskine er lavet til dig der elsker varme drikke lidt mere end de fleste. Ved denne maskine får du den helt rigtige barista smag – og gør dit køkken til din nye kaffebar. 

Delonghi La Specialista - til kaffeeksperten

Se priser på Delonghi La Specialista

Delonghi La Specialista

7999 Kr.

Det skal du vide, før du køber Delonghi La Specialista

Er du den lidt af en kaffeekspert, og nyder du den varme drik lidt mere end de fleste? Så er dette espressomaskinen for dig. Her er der tale om et nærmest professionelt udstyr, som giver dig den helt rette barista smag, og forvandler dit hjem til din nye favorit kaffebar. 

Det italienske mærke De’Longhi stammer helt tilbage fra 1974, og I allerede i år 1993 bevægede firmaet sig ind på markedet for espressomaskiner. De har altså været en del af industrien længe, og dette fornemmes på samtlige af deres espressomaskiner, som flere er blevet kåret blandt i de bedste i test. 

La Specialista er dog ifølge vores test dog en af de absolut bedste. Her får du en espressomaskine som giver en suværan smag, og som er nem at holde og rengøre. Med La Specialista kan du helt selv sammensætte din egen opskrift på den bedste kop kaffe, og skræddersy den til enhver gæsts smag. 

Udover sine mange evner og funktionaliteter, som medhørende mælkeskummer, præcise maling af bønner og Smart Tamping System, som giver en konsekvent og ensartet stamping, så byder La Speicalista også på en flot, tidsløst og professionelt design, som vil pryde de fleste hjem og give en særligt wow-faktor til køkkenet.  

Fordele

4.5/5

Sense Appliances SEM07S - uendelige muligheder

Siemens EQ.6 S500

Se priser på Sense Appliances SEM07S

7999 Kr.

Det skal du vide, før du køber Sense Appliances SEM07S

Her finder du en espressomaskine som byder på mange forskellige muligheder. Den er altså et helt perfekt valg for dig, som ønsker din kaffe blot skal komme ved et tryk på en knap, og som ikke ønsker at stampe din kaffe af først. 

Udover sit nemme, brugervenlige modul byder Sense Appliances SEM07S også på mange funktioner, som blandt andet indbygget mælkeskummer, der gør de mange typer kaffe mulige. Her er altså den bedste maskine i test for dig, som nemt og hurtigt vil kunne brygge dine gæsters yndlingskaffe uden den helt store rengøring efterfølgende. 

Sense Appliances SEM07S byder på et flot, enkelt og moderne design i god kvalitet, som brygger en lækker og velsmagende kaffe. Denne maskine kan kick-starte en hver mandagmorgen. 

Fordele

4.5/5

Siemens EQ.6 Series 500 - bryg flere kopper af gangen

Siemens EQ.6-S500-2

Se priser på Siemens EQ.6 Series 500

7999 Kr.

Det skal du vide, før du køber Siemens EQ.6 Series 500

Er du lige så utålmodig som os? Når man er kaffetrængende, er man altså kaffetrængende. Med Siemens EQ.6 Series 500 får du en smart og flot espressomaskine, som kan brygge både din og din gæsts kaffe samtidig. Her er der altså ikke noget med at vente på den anden. Nyd jeres kaffe samtidig, frisklavet og varme. 

Siemens er for mange et meget velkendt og anerkendt mærke, og det er heller ikke så mærkeligt. Her er man nemlig sikret god kvalitet, fra et brand som har været med på markedet i mange år. 

Med EQ.6 Series 500 får du en espressomaskine som byder på mange muligheder med sin smarte touch-skærm. Denne espressomaskine er altså klart den bedste i test, når det kommer til at brygge to kopper velsmagende kaffe samtidig. Med sit flotte, moderne design får du altså her også en masse god funktioner, som enhver kaffeelsker vil nyde i høj grad.

Fordele

4.5/5

Sage Barista Pro Espressomaskine - flot og kvalitetsbevidst kaffemaskine

Se priser på Sage Barista Pro

6999 Kr.

Det skal du vide, før du køber Sage Barista Pro Espressomaskine

Denne espressomaskine fra Sage er blevet vuderet og anbefalet af Forbrugerrådet Tænk, som værende en maskine som giver en god værdi for pengene. Det er en imponerende og flot maskine som er semi-automatisk. Den kan tilberede forskellige slags varianter af luksuskaffe, som for eksempel espresso, latte eller cappuccino. 

 Den er derudover meget driftsikker og nem at bruge på trods af mange funktioner og indstillinger. De fleste af funktionerne er automatiske og på forhånd indstillet, dog kan du selv ændre i det, så du får lige nøjagtig den kaffe du ønsker. 

Maskinen er super hurtig til at brygge din kaffe, så du har den i glasset indenfor få seksunder. Dens integrerede bønnebeholder og kværn gør, at du altid er garanteret friskkværnet kaffe og dejlig duft i rummet. Den kommer desuden i et flot design som gør sig godt på køkkenbordet.

Fordele

Philips Series 300 EP3241/50 - Hele 12 kværneindstillinger

Philips Series 5400

Se priser på Philips Series 300 EP3241/50

4580 Kr.

Det skal du vide, før du køber Philips Series 300 EP3241/50

På Pricerunner.dk scorer dette produkt 4.8 ud af 5 stjerner, det er altså en espressomaskine som brugerne er vilde med og som derfor også er en anbefaling i denne bedst i test guide. Maskinen er designet i en flot og skinnene sort, som passer ind i det stilfulde hjem. Den indeholder desuden en aftagelig vandtank og en stor bønnebeholder med plads til op til 275 g kaffebønner. 

På maskinens display kan du vælge mellem hele 12 kaffekværningsindtsillinger og 3 indstillinger for kaffestyrken, du kan derfor brygge lige netop den kaffe, du kunne ønske dig. 

Som en fordel er den også virkelig hurtig til at rengøre sig selv, så du altid er sikret en velsmagende og frisk kop kaffe, hver gang du brygger fra den. Den har både et skylle-, afkalkning- og rengøringsprogram.

Fordele

4.5/5

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Philips Series 5400

Se priser på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kaffemaskine

2999 Kr.

Det skal du vide, før du køber Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kaffemaskine

Denne kaffemaskine har ligeledes klaret sig rigtig godt i diverse test. Du får for eksempel fantastisk smag, korrekt bryggetemperatur, høj brugervenlighed til en rigtig god pris. Du får altså her en kaffemaskine som er utrolig kompakt og passer perfekt på køkkenbordet. Den er nemlig ikke mere end 20 cm bred, men indeholder en stor mængde af vand og kaffe, så du ikke behøver at fylde det op hele tiden. 

Den indeholder desuden en automatisk mælkeskummer, der kan lave både varm eller koldt skummet mælk. Du skal blot sætte en beholder med mælk for enden af slangen og lave lækker mælk til din latte. 

Melitta har et overskueligt betjeningspanel som indkluderer en drejeknap der fortæller størrelsen på din kop, styrken på kaffen og temperaturen. Med et enkelt tryk, kan du nemt slukke maskinen, når du ikke bruger den mere. 

Dette er altså en kompakt kaffemaskine, som kan det hele, til en overkommelig pris. 

DeLonghi Dedica - stilren og enkel espressomaskine

delonghi-dedica

Se priser på DeLonghi Dedica

1200 Kr.

Det skal du vide, før du køber DeLonghi Dedica

Denne espressomaskine har også klaret sig rigtig godt i test, det er en maskine som fås til en god pris og giver dig de basale funktioner til at brygge en god kop espresso af høj kvalitet. Grundet det smalle design er funktionerne dog begrænset i forhold til at brygge forskellige slags kaffe. 

Den er semi-automatisk med tre betjeningsknapper på displayet, som angiver hvilken kaffe du ønsker at brygge. Selvom desinet er småt, har den en vandtank på 1,1 liter, og en indvendig mælkeskummer. Modellen har desuden et Thermoblock varmesystem, som er med til at give kaffen en god smag. Derudover har maskinen en FlowStop funktion, som tilpasser mængden af vand i forhold til den kaffe du ønsker. 

Kaffen som bruges i denne maskine er enten formalet kaffe eller fra kaffepuder. 

 

Fordele

4.5/5

DeLonghi Dinamica Plus - Lav nemt din favoritdrik

DeLonghi dinamica plus