Hvis køkkenalrummet trænger til et frisk pust, så kan det være fristende at kigge mod spisebordet, da dette højst sandsynligt er køkkenets største og nemmest udskiftelige møbel. Hvis du vil følge med nutidens trends, så peger de mod de smukke lange plankeborde, som kan fås i alle prisklasser, materialer og størrelser. Hos Living Room tilbyder vi billige plankeborde på Sjælland, så alle kan være med på tidens tendenser – uden at det koster en formue.

Vi tilbyder billige plankeborde i materialerne natur-, hvidpigmenteret- og røgolieret eg. De fås i både runde, firkantede og rektangulære former, så der er noget for enhver smag. Dertil sælger vi ligeledes tillægsplader, så du kan udvide dit plankebord ved festlige lejligheder – alt selvfølgelig til billige priser. Inviter familien hjem i køkkenalrummet eller spisestuen, og imponer dem med dit nye plankebord. Hvis de bliver misundelige på din nye investering, vil vi med glæde finde et spisebord, der også falder i deres smag og tilgængelige prisniveau.

Plankebordet er kommet for at blive

Du vil ikke fortryde investeringen af et plankebord, da de er tidsløse og holder i mange år. Deres levetid er væsentligt længere sammenlignet med andre spiseborde, og de er derfor en billig investering på den lange bane. Puds eller slib dit træbord, og det vil se ud som nyt. Olier det med en af vores lækre olier eller cremede sæbebehandlinger, og træet vil skinne som nyt.

Plankebordets rene linjer passer til enhver indretning, og det er en nem måde er score billige point ved dine gæster på. Bordet er derudover med til at forene hjemmets lyse vægge med den danske natur, og bordet står derfor i flot kontrast til det lyse nordiske hjem.

Billigt plankebord: Går det ud over kvaliteten?

Selvom vi hos Living Room sælger billige træborde, kan vi forsikre dig for, at det ikke går ud over kvaliteten. Vores plankeborde er lavet af massivt egetræ, og holder derfor en menneskealder, hvis man passer godt på det. Det vigtigste er, at du husker at vedligeholde bordet med vores billige olie- eller sæbebehandling. Så vil bordet altid stå som nyt, og det kan derfor være dit livs investering – selvom det er købt billigt.

Skræddersy dit billige plankebord

Vores plankeborde kan skræddersyes til dine behov. Bordene laves i flere størrelser, og kan både bestilles med bølget- eller lige kant. Derudover har du altid muligheden for at tilkøbe billige tillægsplader, så du kan udvide dit spisebord – alt efter behov.

Udover bordet er stolene ligeledes en vigtig del af hele indretningen. Spisebordsstolene er en vigtig accessory til dit spisebord, da det er farverne og formen, der giver bordet karakter. Vores spisebordsstole fås i et hav af materialer og prisklasser, så der er noget for enhver smag. Hvis du ønsker en billig spisebordsstol, har vi både velour- og stofbetræk, som kan give farve og stemning til dit køkkenalrum.