Electrolux ESF2400OW

Electrolux ESF2400OW er den perfekt bordopvaskemaskine til dig, der bor i et lille hjem. Maskinen er testet af eksperter og vurderet til at være en effektiv maskine, som især klarer tørringen af dine service upåklageligt.

bordopvaskemaskine guide 2022

Modellen har en kapacitet på 6 kuverter og er udstyret med en række smarte funktioner, der gør den effektiv og brugervenlig.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Den indeholder hele 6 opvaskeprogrammer, der gør det muligt både at klare rengøring af beskidte tallerkner, og ligeledes rengøringen af tynde vinglas. Ydermere indeholder den et smart display, der fortæller dig, hvornår opvasken er færdig, således at du på forhånd ved, hvornår den skal tømmes. 

Den effektive tørreevne opstår ved, at maskinen er udstyret med kondenstørring, som er en metode, der effektivt sørger for, at alt din service er tørt, når maskinen stopper. På denne måde slipper du for selv at skulle tørre det efter brug, og du kan i stedet placere det direkte i skabene igen. 

Maskinens vægt er let, hvilket gør den praktisk og flytbar til dig, der ikke ønsker at have den stående fremme på køkkenbordet, når den ikke er i brug. Den er udstyret med en dobbeltbund, som har til formål at sikre, at vandet ikke flyder ud af maskinen. Med denne model fra Electrolux får du dermed en bordopvaskemaskine med højt kvalitet og fuldkommen sikkerhed. 

Du kan finde denne bordopvaskemaskine fra Electrolux til kun 2200. 

Læs mere om bordopvaskemaskiner her.