Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Dualit espressomaksine – Den bedste 3 i 1 kaffemaskine

Dualit espressomaksine – Den bedste 3 i 1 kaffemaskine

Bedste kaffebonner til espressomaskine

Drømmer du om at lave ægte baristakaffe hjemme i køkkenet? Så skal du anskaffe dig en Dualit espressomaskine. En smart og funktionel kaffemaskine, der ikke kun kan lave én, men derimod hele tre forskellige kaffer.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Kaffe som du bedst kan lide den 

Den smarte Dualit espressomaskine kan hurtigt blive din bedste og en uundværlig ven i køkkenet, hvis du ligesom mange andre danskere, gerne starter din dag i selskab med en af de kop gyldne dråber. Med den ved hånden kan du nemlig lave ægte baristakaffe, som den du kender fra din lokale stamcafé. 
Men ikke nok med det. Den smarte kaffemaskine er nemlig en såkaldt 3 i 1 kaffemaskine. Det betyder, at du kan brygge kaffe på hele tre forskellige måder med den smarte maskine. Henholdsvis med NX kapsler, E.S.E Pods eller malet kaffe. Med andre ord får du her en maskine, der kan brygge kaffen præcis, som du bedst kan lide den.

Bliv en ægte bariasta med din Dualit espressomaskine 

Denne Dualit espressomaksine er udsyret med den såkaldte Pure Pour-teknologi, der sikrer dig espresso af bedste smag og professionel kvalitet. Samtidig er modellen udstyret med en professionel steam-arm, der skummer den perfekte mælkekum. 

Med lidt øvelse skal der derfor ikke meget til, at du bliver en vaskeægte barista hjemme i dit eget køkken. Måske du endda også tør kaste dig ud i at eksperimentere med latteart? 

Med en Dualit espressomaskine har du altid velbrygget kaffe ved hånden – og hvem elsker ikke det? 

Perfekt til det lille køkken

Den smarte kaffemaskine, der er blandt de bedste 3 i 1 til prisen er med sin lille størrelse oplagt til dig, der har et mindre køkken. Pladsen på et køkkenbord kan hurtigt blive trang med utallige køkkenmaskiner, men denne smarte maksine, kan nemt klemmes ned mellem køkkenets andre vigtige maskiner. 

Desuden har denne Dualit espressomaskine en opvarmningstid på blot 40 sekunder. Den er derfor nem og hurtig at tage i bruge – og kaffen kan være klar på under 1 minut efter du er stået op til dagens første kop kaffe.

Angivelse af kilder

yourbestcoffeemachine

goodhousekeeping

Scroll til toppen