Mydinners

Dørslag - Bedste i test 2022 - Find de billige produkter

Skrevet af Peter Rasmussen | 29. april 2022 | København

Vi mener, at det simpelthen er genialt at have skabt et produkt, som hjælper den normale gang i køkkenet. Til dig der endnu ikke er blevet bekendt med et dørslag, så kan du kun glæde dig, når du får købt dit næste dørslag til din køkkenvask eller som løst produkt.

dørslag

Et dørslag er en større eller mindre si, som hjælper dig med at frasortere overskydende vand fra eksempelvis kogt pasta, ris og meget andet. Det er derudover brugbart til at skylle grøntsager, linser, bønner eller andet i køkkenet.

Den gamle model, som du sikkert kender fra din mormor er den store stål si med fod med små huller i hele “skålen”. Oprindeligt kommer ordet “dørslag” fra det tyske ord “durch”, som betyder gennem, og grundet af vandet kan løbe gennem hedder det på dansk dørslag.

Der er heldivis blevet udviklet en del forskellige modeller sidenhen, og vi vil komme omkring nogle af dem, så du kan få det helt rette indtryk af de bedste valgmuligheder i både plast og stål. Du finder ofte både Rosti, Zwilling og Ikea egne dørslag.

Hvad lægger vi mærke til ved det bedste dørslag?

Når vi skal vurderer hvilket dørslag der vinder det bedste i test i 2022, så er der et par forskellige områder, som vi ser nærmere på. Et udpluk af de ting vi vægter og kigger efter i test er:

  • Materialet
  • Størrelse
  • Pris
  • Kvalitet

 

Hvis du skal finde det bedste dørslag til din køkkenvask kan det laves i mange materialer, og alt efter behov, kan enten dørslag i plast, silikone eller stål. Vi har samlet de bedste, baseret på test og anmeldelser herunder.

Den ultimative liste over de bedste dørslag

Rosti

Det første mærke vi gerne vil fremhæve er Rosti, som har nogle rigtig gode dørslag til prisen. Du kan ofte finde dem på tilbud, eller i hvert fald til en god pris. Prisen afhænger selvfølgelig af den størrelse du ønsker, og om det skal være et separat dørslag eller et som kan monteres til køkkenvask.

Produkter fra Rosti er ofte udformet i plast, så det er renligt og nemt kan komme i opvaskemaskinen. De er også ofte rigitg billige, hvis du ønsker et produkt til en god pris. Rosti er velkendt, og du har sikkert set det i mange butikker.

Joseph Joseph

Et mere nytænkende brand, som innoverer det traditionelle dørslag på mange forskellige måder. De kan udover den traditionelle si også hos dem blive ejer af et smart dørslag, som kan monteres til køkkenvask. De laver en lille “skovl” som si, så brugervenligheden til den mindre mængde er god.

Deres dørslag laves ofte i silikone, og ikke plast, hvilket gør produktet meget fleksibelt og lækkert at benytte. De har derudover lavet et dørslag som kan foldes ud og ind, og nemt pakkes væk, når det ikke er taget i brug.

Zwilling

Når du finder et Zwilling dørslag er det ofte i rustfrit stål, og ikke plast, og det er et af de bedste produkter, som fås separat og ikke som kan monteres på din køkkenvask. Det har ofte gode størrelser og dybder.

Prisen for denne type dørslag er mellemklassen, da det hverken er de billigste men heller ikke de dyreste. Men de bedste til deres egen prisklasse. Zwilling laver deres produkter i tidløst design, så du kan have det i mange år frem.

Jonas of Sweden

Bliver du alligevel nostalgisk ved tanken om din mormor og hendes gamle traditionelle dørslag til køkkenet og til køkkenvask, så har Jonas og Sweden, nogle af de helt rette og bedste dørslag i test. Deres design er gammeldags og hyggeligt.

Dette dørslag er med fod, og kan nemt placeres nede i en køkkenvask, hvis dine madvarer skal dryppe af stille og roligt. De produceres ofte i lidt større modeller, så det er til dig, som skal bruger en stor model, hvis du laver store mængder mad.

dørslag

Quid Kitchen Renova

Er du ikke så kritisk over, hvordan dit dørslag ser ud, eller ikke har de største forventninger til dens funktion, andet end at det kan dræne vandet ud af dine madvarer. Så er produkter fra Quid Kitchen Renova det bedste produkt for dig. Det er godt til køkkenvask, og de kan fås i både rustfrrit stål og plast.

Du kan tit købe større pakker med mange forskellige dørslag i en pakkeløsning. De har det velkendte look med et håndtag og en tilhørende si og to “arme”, som gør det muligt at holde til køkkenvask, og lade vandet dræne igennem.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres