Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Dobbelt airfryer – Actifry med 2 rum og skuffe

Dobbelt airfryer – Actifry med 2 rum og skuffe

bedste dobbelt airfryer

Du har nok højst sandsynligt hørt om en airfryer med 2 rum samt skuffe gange to. De har taget madlavning med storm globalt og gør madlavning super smart, hurtigt og sundt. Med en dobbelt airfryer kan du nu tilberede forskellige madvarer på samme tid med individuelle temperaturer og tidsindstillinger.


De bedste dobbelt airfryer og singles 2023

Hvis du gerne vil udnytte al pladsen og laver en stor portion, kan du også tilberede samme ret i begge kurve og matche indstillingerne.

Det kan være en god investering at købe en dobbelt airfryer, hvis du har en større familie eller gerne vil kunne tilberede forskellige retter på samme tid i din maskine. Den kan enten bruges som en ekstra maskine til dine køkkenmaskiner eller den kan fungere som dit primære tilberedningsværktøj, hvis du ikke har plads eller kapacitet til en ovn.

Nogle airfryers har både en skuffe eller kurve til at tilberede maden i. Det er også super smart hvis kurvene er lavet med non stick belægning, så maden ikke hænger fast. Der bruges nemlig minimalt med fedtstoffer i en airfryer, hvilket er det der gør det til en sundere måde at tilberede sin mad på en friturestegt måde.


Du kan vælge mellem forskellige airfryers, hvor der kan være forskellig mængder af mad i. Vælg den som passer til dine behov.

dobbelt-airfryer-box

Hvorfor man skal købe en dobbelt airfryer

En airfryer kan ses som et modstykke til en mikrobølgeovn, så hvis du står foran valget mellem en mikroovn og en airfryer, så kan du overveje, hvilke behov du har til din madlavning. En dobblt airfryer giver mulighed for at tilberede mad fra bunden, hvor en mikrobølgeovn ofte blot bruges til at opvarme madrester eller popcorn.

Der er mange forskellige programindstillinger og du kan ofte variere temperaturen fra 50 til 200 grader, hvilket gør at den også næsten kan måle sig med en ovn. Nogle af de modeller der er mest populære, er fra coop eller køkkenchef. En coop dobbelt airfryer og en køkkenchef dobbelt airfryer minder i høj grad om hinanden og ligner endda også hinanden.

Læs mere om bedste airfryer her.


Hvilke modeller findes der på markedet?

Der findes et par stykker, ikke verdens største udvalg indenfor netop dette produkt, men vi har fremhævet et par stykker, så du kan få et overblik over dine muligheder:


Køkkenchef dobbelt airfryer med 2 kurve i 1 rum

Den første vi gerne vil fremhæve er denne Køkkenchef dobbelt airfryer med 2 kurve i 1 rum. Super smart til dig der benytter den meget og ønsker at lave større potioner mad. Den har i sine 2 kurve i 1 rum nemlig plads til i alt 9 liter. De 2 kurve er hver især 4,5 liter. 

På den måde kan denne dobbelt air frier fra Køkkenchef lave både store mængder af samme mad, men den kan også tilberede to forskellige ting separat samtidig. Det giver dig pludselig en masse fordele, som du kan drage nytte af. Det giver mening i en sammenhæng hvor du til eksempel laver en hel kylling i den ene og pommes frites i den anden.

Denne Køkkenchef dobbelt airfryer med 2 kurve i 1 rum har ligeledes et touch betjeningspanel, som giver dig højere og bedre brugervenlighed, så du nemt kan forstå din maskine intutivt. 


Ninja airfrier – 2 tilberednings zoner

En anden anbefaling er dette produkt fra Ninja, som har tilberedningszoner, præcis ligesom den forrige fra Køkkenchef. Den har hele 6 forskellige tilberedningsfunktioner, så du nemt kan tilberede din mad.

Den har 9,5 liter i alt, hvoraf kapaciteten er fordelt på de to rum. Og med sine blot 9 kg. er det ikke den tungeste maskine, så du nemt kan tage den med dig i sommerhus, på tur eller anden steds. Selvom vi klart anbefaler en enkelt fremfor en dobbelt airfryer, hvis du skal have den med.

Den har non-sticky belægning og gør derfor rengøringen væsentligt nemmere og hurtigere. Denne Ninja model kan både købes online til rigtig god pris, ellers er den ofte at finde i Coop i forskellige butikker. 

Læs også om økologisk proteinpulver her på siden.Angivelse af kilder og tests:

bbcgoodfood.com
goodhousekeeping.com
homesandgardens.com
Scroll to Top