Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Guides » DinnerDays – Smag på Danmark under årets dinner week

DinnerDays – Smag på Danmark under årets dinner week

dinnerdays

Måske kender du ikke til DinnerDays? Måske har du hørt om det før? Uanset hvad, så er det et event, du bestemt ikke vil gå glip her. Med DinnerDays får du nemlig mulighed for at smage på enestående dansk mad, der er sammensat og serveret på danske restauranter, og som deltager kan du drage fordel af de gode tilbud, Dinner Days fører med sig.​

DinnerDays afholdes to gange årligt – i uge 7 og uge 42 – som en dinner week, og her kan du opleve den kolinariske, landsdækkende gourmetfestival, hvor flere større byer, herunder København, Århus og Odense, vil være epicentrene for god, dansk mad og servering af lækre retter. Du kan købe billet til festivallen, så du kan prøve forskellige 3-retters menuer på skønne danske restauranter.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Hvad er DinnerDays?​

DinnerDays er, som nævnt ovenfor, en dansk gourmetfestival, hvor maden, de danske råvarer og de danske restauranter sættes i fokus i en hel uge. Her har du mulighed for at drage fordel af gode tilbud på 3-retters menuer, hvor kan smage på nogle af de lækreste retter, så servere enestående oplevelser og prøve restauranter, du aldrig har været på før.

Med DinnerDays får du nemlig mulighed for at få gode tilbud på nogle af landets bedste restauranter og nogle af de mest kyndige kokke i faget. De forskellige restauranter og menuer vil blive afsløret på blandt andet DinnerDays’ Facebook, hvor du kan følge med i, hvad hele eventet kommer til at omhandle – læs mere om dette længere nede.

Ved at købe billet til festivallen, DinnerDays, vil du kunne unikke chancer for at smage på 3-retters menuer for nogle skønner restauranter og spisesteder, som du ellers ikke ville kunne, til en særligt fordelagtig pris fra kun 245 kr. Så hvorfor ikke deltage i denne dinner week.

Derfor er det da klart værd at tilmelde sig nyhedsbrevet, hvori du bliver holdt opdateret på, hvad denne gourmetfestival handler, hvilke muligheder du får ved deltagelse, samt hvor og hvornår du kan købe din billet, når tid er. Du kan læse meget mere om dette på DinnerDays egen side.

dinnerdays 2

Mere om DinnerDays​

Dinner Days har været i gang siden 2015, og derfor er det også ved at være et veletableret arrangement, som du, som deltager, kan nyde godt af. Restaurantfesitvallen er arrangeret og styret af Dinnerbooking, der er landets førende online bookingsystem henvendt til restauranter og cafeer.

Derfor kan du også være sikker på, at tingene er i orden, når du tager af sted på gourmetfestival ved DinnerDays i enten uge 7 eller uge 42 – eller måske begge uger, hvis du gerne vil have dig en på opleveren. Dette angår både spiseoplevelsen, restaurantoplevelsen, og, ikke mindst, smagsoplevelsen.

Læs meget mere om DinnerDays, og hvad denne restaurantfestival omhandler på DinnerDays’ Facebookside, hvor du også kan følge med i udviklingen og udvalget af restauranter på festivallen, årets beste dinner week.

Du køber billetter og ser meget mere til, hvad Dinner Days egenligt er på DinnerDays’ hjemmeside, hvor du blandt andet også kan se, hvilke restauranter, der deltager, samt priser og andre praktiske oplysninger.


[ratemypost]

Scroll to Top