Din guide til take away i Århus

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Smilets by byder på mange glæder i form af smukke attraktioner, spændende begivenhed og mulighed for skønne oplevelser. Noget andet som Århus også kan tilbyde er et væld af fantastiske madsteder. Man kan få alt fra lækre sandwiches til udsøgt gourmet. Du kan nyde rigtig godt af de mange skønne retter som take away. På den måde kan du nyde den skønne mad i hjemlig omgivelse, få inviteret venner og veninder over til en lækker middag I kan nyde sammen eller måske overraske kæresten med et dejligt måltid mad i stuen. Vi hjælper dig rigtig gerne med inspirationen til din næste take away Århus oplevelse, og derfor har vi samlet de bedste steder, som giver en masse gode bud på dit nye favoritsted, der tilbyder netop dét du holder af, når det kommer til mad.

Et tre-retters måltid til en god pris 

En treretters til den billige sum af 150 kr. Det lyder ikke dårligt vel? Det er netop lige præcis, hvad du kan få hos OliNico, som ligger i hjertet af Århus. Her får du retter fra det franske køkken. Hver dag bliver menukortet opdateret, så du aldrig bliver træt af udvalget og altid kan prøve en ny lækker menu. Du kan smutte forbi den skønne restaurant i Mejlgade eller blot smække benene op og få leveret lige til døren – så bliver det ikke meget nemmere. God appetit, siger vi bare. 

En lørdag på sofaen

Er dagen derimod præget af lidt for mange drinks til gårsdagens festligheder og en krop der bare er træt og sulten, så er det måske mere det klassiske burgersted, der kan levere det perfekte måltid til dig. Tømmermænd er selvfølgelig ikke et krav for bestilling. Måske er det også bare en lørdag aften på sofaen, der kalder på en god burger. Hertil er The Burger Shack et godt valg. En god saftig bøf og i det hele taget bare en skøn smagsoplevelse. Udvalget giver også mulighed for plantebøf, så du kan få en vegansk burger bragt hjem til dig. Uanset hvilken burger du vælger kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i den.  

Mad fra det populære gadekøkken

Har du endnu ikke prøvet det lokale gadekøkken som De Fyrretyve Røvere er, så skal du helt sikkert have bestilt en af deres skønne pitaer. Bor du i Århus må du næsten have hørt om stedet, hvor de er kendt for at have byens bedste pita. Af samme grund har de også udvidet deres køkkener helt fra Århus C til Brabrand. Vi forstår godt efterspørgslen på den lækre mellemøstlige smag med krydrede marinader og den skønne smag af grill. Har du allerede prøvet deres pita, kan du også kaste dig over deres nye pizzaer. Smut endelig ned forbi køkkenet og snup et lækkert måltid med dig hjem. 

Vegetar mad på højeste niveau

Århus har noget af landets bedste og største udvalg af vegetar mad. Det kan derfor være svært, at finde hoved og hale i, hvilke restauranter som laver det bedste vegatar mad. Hos mydinners har vi lavet en liste, hvor du kan finde vores anbefalinger, som kan gøre din jagt på vegetar mad lidt nemmere: Se vores anbefalinger lige her!

 

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler