det sker i århus

Det sker i Århus

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Det sker i Århus - oplevelser i smilets by og omegn

Når man ser på det, der sker i byen, vil der være masser af muligheder, både hvad angår underholdning, mad, oplevelser og meget andet, og netop derfor er Århus et fantastisk sted, hvis man leder efter oplevelser til folk i alle aldre.

Det sker i Århus: Museer

Af de mest populære og omtalte museer i byen finder vi ARoS, der jævnligt byder på nye og spændende oplevelser, som alle kan få glæde af. Derfor er det klart et dejligt sted at tage hen, hvis man ønsker at se, hvad der sker i Århus.

Foruden famøse ARoS, findes også museet KØN, der er et kønsmuseum, Den Gamle By, Besættelsesmuseet, Moesgaard Museum og mange flere, der er værd at besøge, når du er frisk på oplevelser i Århus.

Det sker i Århus: Teatre

Der findes i Århus et utal af teatre, hvor du kan tage en ven eller veninde, hele familien eller blot kæresten med ind og se en teaterforestilling med smukke kostumer, velgennemtænkt koreografi og farverig scenografi.

På de forskellige teatre er der forskellige forestillinger at finde, der både passer til det yngre publikum og andre, der retter sig mere til de lidt ældre publikum. Der er altså gode oplevelser at finder i Århus, når man ser på de skrå brædder.

Det sker i Århus: Musik

I Århus er der, ligesom i flere andre storbyer, mange musik- og spillesteder at finde, hvor du meget ofte kan finde nye og interessante oplevelser inden for musikkens verden, både nye genre, nye kunstnere og nye måder at spille musik på. Derfor er spillestederne værd at tage et kig på, når du ønsker at finde ud af, hvad der sker i byen, og hvad der rør sig.

Et af de mange populære spillesteder er Musikhuset, der typisk har kalender fuld af arrangementer hele året rundt, og også gerne flere gange om ugen. Derudover er Train og VoxHall gode steder at lede, når du er på udkig efter oplevelser inden for musik.

Det sker i Århus: Mad

Er du sulten efter kulinariske oplevelser, så er Århus helt sikkert også et sted, hvor du vil blive tilfredsstillet på bedste vis. Man kan med fordel gå på opdagelse i byens mange små og store gader for at finde unikke og smagfulde oplevelser.

Når man bevæger sig ned igennem de århusianske gader, vil man hurtigt bemærke, at de i byen er glade for caféer af alle arter. Desuden har de en særlig forkærlighed for franske restauranter og bistroer, hvor du får serveret smukke og smagfulde anretninger, der ikke skuffer. Særligt Mefisto er et velkendt og anerkendt sted for mange besøgende i byen.

Det sker i Århus: Drinks og barer

Tager man en tur ned langs Århus å, vil man finde mange barer, der især omkring weekenden er overrendt og propfyldt med mennesker, der nyder drinks og cocktails i al slags vejr, og derfor kan det også være en god ide at søge andetsteds hen, hvis man leder efter unikke oplevelser inden for det flydende guld.

Tager man eksempelvis et smut forbi baren Barstart, kan man få drinks inspireret af Quentin Tarentinos mange populære film, som kan nydes i klassiske baromgivelser. Derudover er der også barer for nørderne, både inden for det eksperimentelle, såsom Gedulgt, eller specikke typer alkohol, såsom ginbaren Two Socks.

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler