Den bedste sodavand med mindre tilsat sukker

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Sodavand kan nydes både med og uden sukker. Mange har deres helt egen favorit – fx Pepsi Max vs Pepsi eller Coca-Cola vs Coca-Cola Light.

Nu er der kommet en ny spiller på markedet, nemlig Stevii, som tilbyder sodavand som er sødet med ekstrakt fra steviaplanten – deraf navnet, hvor der intet sukker er i, og som ikke indeholder kunstige sødestoffer. De tilbyder flere forskellige smage, såsom cola, rabarber, appelsin samt hindbær.

Der bliver kun brugt de bedste råvarer i den bedste kombination, så du ender ud med en sodavand, som er den bedste af slagsen.

Nyd den iskold, en varm sommerdag på stranden, mens solen skinner, eller til julefrokosten istedet for de andre sodvandbrands du kender til – og som er fyldt af sukker og kunstige sødestoffer. Du vil ikke blive skuffet, når du først smager Stevii. Sodavanden indeholder intet sukker, hvorimod at Coca-Cola har op mod 11%. Altså kan du drikke Stevii, når du skal skære ned på sukkerindholdet i din hverdag, eller hvis du trænger til en ny favorit sodavand.

Prøv den bedste sodavand med mindre tilsat sukker i dag.

Læs på Mydinners omkring spot deal her.

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler