Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Guides » Den bedste sodavand med mindre tilsat sukker

Den bedste sodavand med mindre tilsat sukker

bedste sodavand
Indholdsfortegnelse Vis

Sodavand kan nydes både med og uden sukker. Mange har deres helt egen favorit – fx Pepsi Max vs Pepsi eller Coca-Cola vs Coca-Cola Light.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Den bedste på markedet

Nu er der kommet en ny spiller på markedet, nemlig Stevii, som tilbyder sodavand som er sødet med ekstrakt fra steviaplanten – deraf navnet, hvor der intet sukker er i, og som ikke indeholder kunstige sødestoffer. De tilbyder flere forskellige smage, såsom cola, rabarber, appelsin samt hindbær.

Der bliver kun brugt de bedste råvarer i den bedste kombination, så du ender ud med en sodavand, som er den bedste af slagsen.

Nyd den iskold, en varm sommerdag på stranden, mens solen skinner, eller til julefrokosten istedet for de andre sodvandbrands du kender til – og som er fyldt af sukker og kunstige sødestoffer. Du vil ikke blive skuffet, når du først smager Stevii. Sodavanden indeholder intet sukker, hvorimod at Coca-Cola har op mod 11%. Altså kan du drikke Stevii, når du skal skære ned på sukkerindholdet i din hverdag, eller hvis du trænger til en ny favorit sodavand.

Prøv den bedste sodavand med mindre tilsat sukker i dag.

Læs på Mydinners omkring spot deal her.


[ratemypost]

Scroll til toppen