Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Nyd en lækker kop kaffe af bedste kvalitet med denne maskine fra DeLonghi. Modellen er en klar favorit blandt eksperterne, som udtaler, at du med denne maskine er garanteret en brugervenlig oplevelse og friskbrygget kaffe af højeste kvalitet.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Modellen er først og fremmest udstyret med en mælkebeholde, der sikrer, at mælken holdes kold og frisk i maskinen, således at din kaffe vil være så frisk, som mulig. 

Denne automatiske maskine er udstyret med en 4,3 tommer skærm, der er let at benytte og virker meget overskuelig. Er du f.eks.

Til latte eller cappuccino? Fra denne smarte skærm kan du nemt vælge hvilken type kaffe, du vil have. Ud over at være udstyret med en smart skærm, er denne maskine fra DeLonghi generelt udviklet med et tidsløst og stilrent design, hvorfor det passer ind i de fleste moderne hjem. 

Modellen er udstyret med flere funktioner, der vil bidrage til at længere levetid. Her er der blandt andet tale om rengørings- og afkalkningsprogrammer, som du nemt kan starte. Ikke alle maskiner er udstyret med disse smarte programmer, og for mange kan det være en stor fordel, da man sparer meget til på rengøring og afkalkning af maskinen. 

En meget unik funktion, som denne maskine fra DeLonghi indeholder er, at du har mulighed for at styre den fra din mobil. Det eneste du skal gøre er at downloade Smart Coffee app’en, hvorefter du nemt kan starte din maskine uden at skulle rejse dig fra sofaen.

Ønsker du at læse mere om de bedste kaffemaskiner med kværn, så læs med her.


[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top