Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » DeLonghi Magnifica – en billig fuldautomatisk kaffemaskine

DeLonghi Magnifica – en billig fuldautomatisk kaffemaskine

bosch kaffemaskine

Med en DeLonghi fuldautomatisk kaffemaskine får du den bedste kaffe til en billig pris, men uden at gå på kompromis med funktioner og kvalitet. En af fordelene ved netop denne model er også, at den er let og kompakt, så den nem kan placeres forskellige steder i køkkenet.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Når du skal betjene maskinen, er der et display på forsiden, der tydeligt viser dig, hvor du skal trykke for at benytte den ønskede funktion. Du kan sågar indstille kaffen eller espressoen alt efter hvilken temperatur, aroma, vandmængde og kaffemængde du ønsker.

Man kan på denne model vælge mellem tre forskellige temperaturer der passer til den præference du har til den pågældende drik. Den kan både justeres til at være lav, mellem eller meget varm.

Hvis du er lidt af en kaffenørd kan du også helt selv justere kværnen i forkellige niveauer, alt efter hvilken aroma du ønsker at opnå. Du kan få en aroma som er jævn, mild eller intens i smagen alt efter hvor stærk du kan lide din kaffe. 

En af de helt gode funktioner ved denne model er, at den har sit helt eget rengørings- og afkalkningsprogram, som i den grad gør rensningen af maskinen meget nemmere og mere tidsbesparende, når den bare skal sættes i gang og derefter passe sig selv. 

Når du sørger for at gøre din maskine rent øger du også holdbarheden af den, da den vedligeholdes bedre når man sørger for at den holdes i tip top stand.

Læs mere om fuldautomatisk kaffemaskine her.


[ratemypost]

Scroll til toppen