Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Delonghi airfryer – varmluftsfrituregryde til god pris

Delonghi airfryer – varmluftsfrituregryde til god pris

delonghi airfryer
Indholdsfortegnelse Vis

Flere og flere får øjnene op for dette skønne køkkenapparat og maskine, som kan gøre livet i køkkenet væsentligt nemmere. Med en Delonghi airfryer får du en god solid maskine til en rigtig fin pris.

Med en air fryer i dit hjem skal du ikke længere våge over panden, ovnen eller andet, og det gør din madlavning derhjemme væsentligt nemmere, hurtigere og mere innovativ – uden det skal tage lang tid. 

En Delonghi airfryer findes både i den model som hedder Multifry og Idealfry.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Idealfry

Denne model af deres udvalg er maskinen som er god til de hurtige retter, snacks, mellemmåltider og mad i denne kategori. Det er den simple version, som hurtigt og nemt kan tilberede små ting. Den er højere end den anden model, og tilbereder med SHS dobbelt teknologi eller Rapid SHS teknologi. 

En Delonghi Idealfry airfryer har justerbar termostat, som giver dig mulighed for at redigere nemt på varmen. Denne varmluftfrituregryde er et hit, da den er simpel og ofte fås til rigtig fin og billig pris.

Den har et gennemsigtigt låg, så du kan holde øje med din tilberedning undervejs.

Multifry

Den anden airfryer fra Delonghi er deres Multifry, som har flere funktioner, og som er god til de store måltider som aftensmad, frokost og morgenmad. Den har smart timer, digital grænseflade og generelt meget nem af benytte. Den kan kobles op til en app, som har et hav af opskrifter.

Denne Delonghi står til en smule mere, prismæssigt, end den anden. Men dette er grundet de opdaterede teknologier, programmer og kapacitet. Du kan lave store mængder mad, og nemt lave en hel kylling i din airfryer, eller lignende retter. 

Den er nem at rengøre, da du kan tage komponenter af maskinen, og vaske nogle af dem i vaskemaskinen. Det giver dig plads til at kunne vaske den grundigt undervejs i dens levetid.


Scroll til toppen