Deals ophold Sjælland - Find tilbud på jeres næste get away

deals ophold sjaelland

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Er I på udkig efter jeres næste get away og mangler et overblik over fremragende gode deals på ophold på Sjælland, som bare ligger og venter på jer rundt omkring i Danmark.

Vi har lavet denne inspirations guide til jer, som er på udkig efter et spaophold, kroophold, naturophold, glamping eller hotelophold.

De bedste ophold på Sjælland

Comwell hotels

Et af de mest kendte ophold som indeholder alt det, en lille get away skal indebære, er comwell hoteller. De har nogle helt formidable spaophold, kroophold og alt derimellem. 

Derudover har de ofte konkurrencer og koncert oplevelser, som er værd at opleve bare en enkelt gang. De har placeringer spredt udover hele Sjælland såvel som Danmark. Find deres ophold som deals her.

Der er altså rig mulighed for at opleve det danske land på en helt nye måde og få et afbræk fra den travle hverdag.

De har altid en hel del gode pakketilbud, hvor du kan få rabat på dit næste ophold. Alt efter hvad du er på udkig efter, så kan du gå på jagt efter de bedste deals på deres side.

Spaophold

Er du på udkig efter et spaophold på Sjælland, er der masser af muligheder for brand gode deals. 

Du finder nogle af de bedste steder for spaophold og beliggenheder på Sjælland. Her opridser vi kort de mest anbefalelsesværdige spaophold steder, der er værd at give et besøg.

Kragerup Gods

Kragerup Gods på Sjælland er ikke bare kendt for deres klatring, lækre beliggenhed, smukke lokaler eller overdådige mad.

Her har du mulighed for at tage på et get away ophold, som bliver en af dine mest mindeværdige oplevelser.

Udover at maden og servicen er helt i top, er dets idylliske placering meget Instagram venligt, så du kan gøre alle dine følgere jaloux.

Kurhotel Skodsborg

Trænger du til et spaophold med fuld forkælelse og luksus, er dette hotel det perfekte for dig. Med dets placering ganske tæt på København er der rig mulighed for at tage afsted hertil for et kort weekendophold. Find deals, som passer til det ophold, du vil have på kurhotel skodsborg.

Marienlyst strandhotel

Med dets placering lige ved Øresund, er der mulighed for at opleve havet og den skønne udsigt helt tæt på. Kom på et lækkert spaophold ganske tæt på byen. Book deals og dine billetter, så det passer med en af hotellets intimkoncerter, som hotellet ofte afholder.

Bliv helt afslappet i dette gamle strandhotel med dets indretning og afslappende miljiø på Sjælland.

Glamping

Når sommeren begynder at nærme sig, er der rig mulighed for at tage afsted på et glamping ophold. Men, hvad er glamping egentlig? Ordet er en blanding mellem  “camping” og “glamour”, hvilket indebærer et ophold i friluftslivet, men med et twist af luksus.

Og dem findes der masser af gode deals på. Er det ikke noget for dig?

Glamping er et ret nyt begreb inden for get aways og forskellige typer af ophold. Dette bliver også i højere grad mere populært, og der kommer flere tilflyttere til Sjælland.

Et glamping område som især ligger godt placeret, er det hos Roskilde Camping, hvis lækre placering er ned til søen, og hvor solskinsdagene ikke kan starte på bedre vis.

Hvis du vælger at være i Roskilde, er der rig mulighed for at gå på jagt efter forskellige deals på mad oplevelser eller andre ophold i byen.

Du kan tjekke nogle af dem ud her på Roskilde siden.

Deals ophold Sjælland

Skal du have mere inspiration til forskellige ophold på Sjælland som hoteller, spaophold eller glamping kan du følge med på siden.

Vi tilbyder hos mydinners forskellige deals til restauranter og take away, som du kan nyde på de forskellige ophold eller som et lækkert input til din hverdag.

-> Læs mere om catering i København og Nordsjælland her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres